ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ρόλο πρωταγωνιστή παίρνει η νέα Mercedes AMG GT

rolo-protagonisti-pairnei-i-nea-mercedes-amg-gt-680659

Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να έχει η παρουσίαση της νέας  AMG GT, στην εβδομάδα αυτοκινήτου του Μοντερέι. Η γερμανική φίρμα θα συμπληρώσει τη γκάμα της και με άλλα μοντέλα, υπογραμμίζοντας τον αντίκτυπό της στην αυτοκινητοβιομηχανία εδώ και έναν αιώνα.

Η Mercedes επιβεβαίωσε ότι η νέα AMG GT, θα κάνει το ντεμπούτο της στο Μοντερέι, επιλέγοντας να «βάλει σε πειρασμό» τον αντίπαλο της, την  Porsche 911, δημοσιεύοντας μια εικόνα του νέου της σπορ αυτοκινήτου καλυμμένο με φύλλο αλουμινίου! Αν και το κάλυμμα καθιστά δύσκολο να δούμε τις λεπτομέρειες, μπορούμε ακόμα να διακρίνουμε τη μακριά μύτη και τη μακριά οροφή, δύο χαρακτηριστικά που μοιράζεται με το παρόμοιο αδερφάκι του, την SL roadster.

Μήπως αυτό σημαίνει ότι η AMG αναμένεται να διαθέσει το αυτοκίνητο σε μια εξαιρετικά γρήγορη μορφή; Γνωρίζουμε ήδη ότι θα είναι διαθέσιμο με τον ίδιο bi-turbo V8 4,0 λίτρων με το SL, και πιθανώς στις ίδιες διαμορφώσεις 469 και 577 ίππων. Ωστόσο, το Autocar ανέφερε ότι η AMG εργάζεται σε μια plug-in υβριδική έκδοση που χρησιμοποιεί τον ίδιο ηλεκτρικά υποβοηθούμενο V8 που εμφανίζεται στην τετράθυρη GT 63 S E-Performance.

Επίσης, κάνει το ντεμπούτο του στο Μοντερέι ένα περιορισμένης έκδοσης SL roadster, που δημιουργήθηκε για να προσελκύσει πελάτες στο πρόγραμμα εξατομίκευσης Manufaktur της Mercedes, ενώ σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή του πλήθους στο Μοντερέι δύο υπερτροφοδοτούμενα μοντέλα από την κλασική σειρά W 06, το  Project Mondo και το Vision One-Eleven. Το One-Eleven είναι εμπνευσμένο από τα κλασικά πρωτότυπα C111 της εταιρείας, αλλά διαθέτει έναν υπερσύγχρονο κινητήρα αξονικής ροής που η Mercedes λέει ότι είναι ελαφρύτερος και πιο συμπαγής από τους σημερινούς κινητήρες.

 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο