ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στις 24 Μαΐου το ντεμπούτο της διαδόχου της Aston Martin DB11

stis-24-maiou-to-ntebouto-tis-diadochou-tis-aston-martin-db11-668325

Η Aston Martin κυκλοφόρησε teaser φωτογραφίας της διαδόχου της DB11, επιβεβαιώνοντας την επίσημη παρουσίασή του νέου μοντέλου στις 24 Μαϊου.

Έχουν περάσει 7 χρόνια από την επίσημη παρουσίαση της DB11 στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές του 2016.Η Aston Martin δεν έχει αποκαλύψει πολλές πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο που σύμφωνα με πληροφορίες θα ονομάζεται DB12, ωστόσο από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί φαίνεται να μην έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις από το DB12, αφού η σιλουέτα του αμαξώματος είναι παρόμοια και ακόμα και το νέο σετ προβολέων του φέρει παρόμοιο σχήμα με το αυτό του DB11.

Όσον αφορά όμως το εσωτερικό του νέου μοντέλου της Aston Martin, από την teaser φωτογραφία που κυκλοφόρησε η Βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία δείχνει να είναι πλήρως αναθεωρημένο συγκεκριμένα το ταμπλό καθώς και η κεντρική του κονσόλα. Το νέο μοντέλο έχει διαφορετικό σύστημα infotainment και οθόνη που είναι πιο εύκολα τοποθετημένη ενσωματωμένη.

Το νέο μοντέλο πρόκειται να προσφέρεται με V8 twin-turbo κινητήρες καθώς και με V12 twin-turbo κινητήρες, οι οποίοι θα έχουν πιθανότητα όμως μικρή ιπποδύναμη από το DB11.

 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο