ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Mini John Cooper Works 1to6: O τελευταίος των χειροκίνητων

mini-john-cooper-works-1to6-o-teleftaios-ton-cheirokiniton-669048

Το John Cooper Works 1to6 πιθανότατα θα είναι το τελευταίο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, κάτι που ίσως το κάνει συλλεκτικό.

Όπως υποδηλώνει και το όνομα “1to6” το νέο Mini John Cooper Works θα συνδυάζει ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων με τον κινητήρα 2,0 λίτρων και 231 ίππων –κάτι που δύσκολα θα ξανασυναντήσουμε στο μέλλον- αφού η Mini στη νέα γενιά θα επικεντρωθεί, στην πραγματικότητα, στα πιο αποδοτικά αυτόματα και ηλεκτρικά μοντέλα.

Η προσαρμογή της περιορισμένης σειράς περιλαμβάνει μπροστινές γρίλιες Piano Black, βαφή Midnight Black με λεπτομέρειες Piano Black, αποκλειστικές ρίγες, ασημί, λευκά και κόκκινα λογότυπα περιορισμένης σειράς, ζάντες αλουμινίου 18″ με φινίρισμα Jet Black, ένθετο με εφέ 3D μπροστά από τον συνοδηγό, το κόκκινο φινίρισμα ραφής του λεβιέ ταχυτήτων, ανθρακί οροφή, κόκκινο φωτισμός περιβάλλοντος και το κάλυμμα του κλειδιού.

Η επιγραφή “one of 999” ξεχωρίζει επίσης περίεργα στα γραφικά της οροφής, τα οποία μπορούν να διαβαστούν και από μέσα στο ανοιγόμενο παράθυρο και αναπαράγονται και στο ταμπλό στα αριστερά του τιμονιού.

Η παραγωγή του John Cooper Works 1to6 θα περιοριστεί σε 999 μονάδες, ενώ το ντεμπούτο του έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο των 24ων ωρών του Nurburgring, με τις παραδόσεις να ξεκινούν τον Σεπτέμβριο.

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο