ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το νέο Genesis XV έρχεται να «κοντράρει» τη Lamborghini Urus

to-neo-genesis-xv-erchetai-na-kontrarei-ti-lamborghini-urus-688348

Οι συνεχόμενες επιτυχίες της Genesis ίσως οδηγήσουν στη δημιουργία του απόλυτου SUV της κορεάτικης μάρκας, του Genesis XV.

Πάνε οι καιροί που ευρωπαίοι, αμερικάνοι και ιάπωνες κατασκευαστές κοιτούσαν τους κορεάτες με μισό μάτι, με μάρκες όπως Hyundai και Genesis να έχουν καταφέρει πια να κάνουν κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτων να… ιδρώνουν. Η Genesis, έχοντας παρουσιάσει μια σειρά από εντυπωσιακά σεντάν και SUV τα τελευταία χρόνια, τώρα βάζει πλώρη για άλλο ένα συναρπαστικό κατόρθωμα. Αυτό δεν είναι άλλο από τη δημιουργία του «απόλυτου SUV» της εταιρείας, το οποίο θα ονομάζεται Genesis XV.

Τον σχεδιασμό του νέου SUV της Genesis έχει αναλάβει ένας ταλαντούχος κορεάτης σχεδιαστής που ονομάζεται Younghyun Jo, με το Genesis XV να στοχεύει να προσφέρει αντίστοιχες επιδόσεις με αυτές της Lamborghini Urus Performante, αλλά με σημαντικά μικρότερο κόστος.

Μπορεί η σχεδιαστική του γλώσσα να θυμίζει κατά πολύ αυτή των υπαρχόντων μοντέλων της Genesis, ωστόσο, το XV φαίνεται αρκετά πιο επιθετικό. Στο μπροστινό του μέρος κυριαρχούν οι προβολείς LED και το 3D mesh μοτίβο φινιρισμένο σε μαύρο χρώμα, χάρη στα οποία το Genesis XV διαθέτει μια αρκετά πιο εξωστρεφή προσωπικότητα.

Περνώντας στο πλάι, ένα στοιχείο που ξεχωρίζει αμέσως είναι οι αυστηρές γραμμές, με σχήματα εμπνευσμένα από Jet αεροσκάφη. Το πρωτότυπο του Genesis XV διαθέτει κάμερες αντί για συμβατικούς καθρέπτες, ενώ η πίσω κολώνα αποτελείται από 2 τρίγωνα που συνδέονται πάνω από τους θόλους των πίσω τροχών.

Το πίσω μέρος είναι το ίδιο εντυπωσιακό, με την φωτεινή ράβδο LED να εκτίνεται σε όλο του το μήκος, αλλά και τις μαύρες πινελιές και το 3D mesh μαύρης απόχρωσης. Η δημιουργία του Younghyun Jo είναι πραγματικά συναρπαστική, με το Genesis XV να καταφέρνει να σε εντυπωσιάσει απ’ όπου κι αν το κοιτάξεις. Απομένει αν η Genesis θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό της, δηλαδή να δημιουργήσει ένα SUV που θα κοιτάζει «στα ίσια» την Lamborghini Urus. Αυτή θα είναι αναμφισβήτητα μια πολύ δύσκολη αποστολή, ωστόσο, δεν παύουμε να ελπίζουμε!

 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο