ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Zeekr 007: Θέμα χρόνου να φτάσει μέχρι τη Δύση

zeekr-007-thema-chronou-na-ftasei-mechri-ti-dysi-691254

Το νέο μοντέλο της Zeekr θα έχει μήκος 4,87 μέτρα και στη βασική του έκδοση θα εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 204 ίππων.

Η Zeekr έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες του ηλεκτρικού της σεντάν 007 , το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του τις επόμενες μέρες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Guangzhou. Αυτό το νέο μοντέλο, που θα έχει τον ρόλο της ναυαρχίδας της κινεζικής μάρκας του ομίλου Geely (που περιλαμβάνει τις Volvo, Polestar,  Lynk & Co, Lotus), θα είναι άμεσα διαθέσιμο στην εγχώρια αγορά, αλλά ο πραγματικός μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να το κάνει ένα παγκόσμιο μοντέλο.

Το αυτοκίνητο έχει μήκος 4,87 μέτρα, ύψος 1,45 μέτρα και μεταξόνιο 1,93 μέτρα. Η αεροδυναμική σχεδίαση διαδραμάτισε θεμελιώδη ρόλο στον καθορισμό των γραμμών, όπως αποδεικνύεται από το σχήμα της οροφής και το περίτεχνο σχήμα του πίσω μέρους. Ωστόσο, το στυλ είναι πολύ διαφορετικό από άλλα Zeekr, τόσο όσον αφορά τα φωτιστικά σώματα όσο και άλλες λεπτομέρειες, όπως η τοποθέτηση του λογότυπου της μάρκας στη βάση του πίσω παραθύρου αντί για την πόρτα του χώρου αποσκευών. Η πλήρως διάφανη οροφή ενσωματώνει τον αισθητήρα Lidar για αυτόνομη οδήγηση στο μπροστινό μέρος.

Η πλατφόρμα PMA2+ της κινεζικής μάρκας προσφέρει την αρχιτεκτονική των 800 volt, αλλά προς το παρόν τα επίσημα τεχνικά δεδομένα εξακολουθούν να είναι περιορισμένα: η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το 007 αρχικά θα κάνει το ντεμπούτο του σε μια πισωκίνητη έκδοση 204 ίππων, αλλά είναι είναι λογικό να φανταστούμε την άφιξη περισσότερων εκδόσεων με δυο ηλεκτροκινητήρες στο μέλλον που θα προσφέρουν υψηλότερες αποδόσεις, όπως αποδεικνύεται από τις εκδόσεις 544 ίππων και 1.032 km αυτονομίας και 1.282 ίππων του Zeekr 001. Έως τώρα δεν έχει γίνει καμία αναφορά όσον αφορά την αυτονομία των μπαταριών του αναμενόμενου μοντέλου.

 

 

Όλες οι ειδήσεις

 

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο