EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

AVIN: Σύγχρονα πρατήρια με κορυφαία καύσιμα και ταχυφορτιστές 

avin-sygchrona-pratiria-me-koryfaia-kafsima-kai-tachyfortistes-586575

H AVIN, έχει καταφέρει να καλύψει τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή με τον βέλτιστο τρόπο, σε κάθε της πρατήριο.  

Με διαφοροποιημένα, πρωτοποριακά καύσιμα όπως η βενζίνη «ACTION 100» και το πετρέλαιο «ACTION Diesel», εκσυγχρονισμένα πρατήρια στα οποία υπάρχουν ταχυφορτιστές αλλά και με το πρόγραμμα επιβράβευσης «AVIN Κερδίζω», η εταιρεία ξεχωρίζει, δείχνοντας έμπρακτα την αφοσίωση της στην ικανοποίηση των πελατών της. 

ACTION 100 

Για τα οχήματα με κινητήρες βενζίνης, το ACTION 100 είναι ένα καύσιμο υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένο για τους οδηγούς που θέλουν μόνο το καλύτερο για το αυτοκίνητο τους. Μια κορυφαία επιλογή υψηλών προδιαγραφών, για τη μέγιστη δυνατή απόδοση σε συνδυασμό με την προστασία και λίπανση του κινητήρα.  

Η AVIN ACTION 100 εγγυάται: 

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΙΣΧΥ 

H νέα κορυφαία αμόλυβδη AVIN ACTION 100 εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση του κινητήρα κάθε αυτοκινήτου. Έτσι επιτυγχάνεται καλύτερο ξεκίνημα, πιο ομαλή λειτουργία του κινητήρα, περισσότερη ισχύ και καλύτερη επιτάχυνση. 

  • ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ 

Με την αμόλυβδη AVIN ACTION 100 σημειώνεται ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, η οποία φαίνεται ήδη από τα πρώτα γεμίσματα. Η μείωση στην κατανάλωση καυσίμου είναι το αποτέλεσμα της μείωσης των τριβών στο εσωτερικό του κινητήρα και του καθαρισμού των βαλβίδων εισαγωγής και των μπεκ ψεκασμού. 

  • ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ (KEEP CLEAN/ CLEAN UP) 

H ACTION 100 έχει ισχυρές καθαριστικές ιδιότητες, διατηρώντας πολλά μέρη του κινητήρα σε κατάσταση «καινούργιου». Μειώνει δραστικά τις αποθέσεις στις βαλβίδες και τα μπεκ ψεκασμού. Αυτή η καθαριστική δράση σε συνδυασμό με τα ειδικά αντιδιαβρωτικά πρόσθετα που περιέχει, συντελούν στην ομαλή λειτουργία του κινητήρα και την καλύτερη απόδοσή του για μεγαλύτερο χρόνο. 

  • ΜΕΙΩΣΗ ΤΡΙΒΩΝ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 

Το νέο καύσιμο της AVIN χρησιμοποιεί πρόσθετα βενζίνης με την τεχνολογία friction modifier, τα οποία πετυχαίνουν μείωση τριβών στο εσωτερικό του κινητήρα, συμβάλλοντας ενεργά στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου αλλά και τη ελαχιστοποίηση της φθοράς του κινητήρα. 

  • ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ 

Με την βέλτιστη καύση και την ελαχιστοποίηση αποθέσεων εντός του κινητήρα, η ACTION 100 είναι επίσης πιο «φιλική» προς το περιβάλλον, με μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα μέχρι και 5%. 

 Όλες οι παραπάνω δηλώσεις βασίζονται σε μετρήσεις από πιστοποιημένα εργαστήρια του εξωτερικού. 

 ACTION Diesel 

Για τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, η AVIN προτείνει το καύσιμο ACTION Diesel. Το κορυφαίο πετρέλαιο της εταιρείας μεγιστοποιεί την απόδοση με έως και 4 επιπλέον κετάνια, ενώ παράλληλα προστατεύει τον κινητήρα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες τελευταίας γενιάς.

Φυσικά, προσφέρει αντιβακτηριδιακή δράση σε όλο το κύκλωμα του κινητήρα και άμεση υψηλή καθαριστική δράση (keep clean / clean up technology) για τον βέλτιστο ψεκασμό των μπεκ, ενώ διαθέτει αντιπαγωτική προστασία για την χειμερινή περίοδο. Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν σε αυξημένη οικονομία καυσίμου (έως 4%), αλλά επίσης στην σημαντική μείωση του θορύβου που παράγει ο κινητήρας (έως και 25%) και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (έως 5%). 

 AVIN Κερδίζω 

Το «AVIN κερδίζω» είναι το Πρόγραμμα Επιβράβευσης που ανταμείβει την προτίμηση των πελατών με δωροεπιταγές για αγορές προϊόντων & υπηρεσιών από τα πρατήρια AVIN. Με αγορές από τα πρατήρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης, οι αγοραστές συλλέγουν πόντους «Κερδίζω», εξαργυρώνοντάς τους για δωροεπιταγές των 3€.  

Οι δωροεπιταγές εκδίδονται αυτόματα μόλις ο πελάτης συμπληρώσει 250 πόντους, μπορούν να εξαργυρωθούν (εντός 6 μηνών από την έκδοσή τους) σε όλα τα πρατήρια AVIN που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. 

Παράλληλα, κάθε Τετάρτη, οι ανεφοδιασμοί καυσίμου προσφέρουν τους διπλάσιους πόντους στην κάρτα AVIN Κερδίζω των πελατών, ενώ κάθε Τρίτη και Παρασκευή με την αγορά λιπαντικών Power και Force 1 και 2, πιστώνονται 100 πόντοι στην κάρτα.  

Κατεβάζοντας και ολοκληρώνοντας την εγγραφή στο app «AVIN κερδίζω» για έκδοση νέας άυλης κάρτας, οι χρήστες κερδίζουν 200 πόντους. 

Ταχυφορτιστές τελευταίας τεχνολογίας στα πρατήρια AVIN 

Τα πρατήρια AVIN σε συνεργασία με την NRG περνούν στην εποχή της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, με την εισαγωγή των πιο προηγμένων φορτιστών στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα τα πρατήρια έχουν τοποθετήσει τους φορτιστές ABB Terra 54 High Voltage, τάσης μέχρι 900 Volt, που είναι ικανοί να φορτίσουν ένα αυτοκίνητο (το οποίο υποστηρίζει ταχεία φόρτιση) στο 80% της δυναμικότητάς του μέσα σε μόνο 20 λεπτά. 

Οι φορτιστές είναι ήδη εγκατεστημένοι στα ακόλουθα πρατήρια αυτοκινητοδρόμων: 

  • ΣΕΑ Ευηνοχωρίου(και στα 2 ρεύματα) 
  • ΣΕΑ Επισκοπικού (και στα 2 ρεύματα)

Με αυτή την κίνηση, το πρόβλημα της αυτονομίας των ηλεκτρικών οχημάτων ελαχιστοποιείται χάρη στην επαρκή κάλυψη φορτιστών του οδικού δικτύου στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης και στην Ιονία Οδό. 

H AVIN δείχνει αποφασισμένη να βοηθήσει την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας, καθώς μία από τις κύριες ανησυχίες των πιθανών αγοραστών ηλεκτρικών οχημάτων είναι η έλλειψη ενός ευρύτερου δικτύου φόρτισης και ο χρόνος φόρτισης τους. 

Οι ταχυφορτιστές Terra 54 High Voltage της ΑΒΒ είναι οι πιο προηγμένοι και γρήγοροι φορτιστές διαθέσιμοι στην Ευρώπη, κατάλληλοι για ταχεία φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων με ισχύ έως και 50 kW. Διαθέτουν εκδόσεις για όλα τα διεθνώς πιστοποιημένα πρωτόκολλα φόρτισης που είναι διαθέσιμα σήμερα στην αυτοκινητοβιομηχανία. Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν δυνατότητα φόρτισης με συνεχή τάση DC (πρωτόκολλα CCS και CHAdeMO) και φόρτιση με εναλλασσόμενη τάση AC (type 2). 

Ο χειρισμός της λειτουργίας του φορτιστή από τον τελικό χρήστη γίνεται μέσω οθόνης αφής, η οποία απεικονίζει την κατάσταση και την πορεία της φόρτισης. Ο πελάτης μπορεί να διαχειριστεί τον φορτιστή χρησιμοποιώντας RFID ή κωδικό PIN, ενώ οι νέοι υποδοχείς σύνδεσης διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την διαδικασία και ο σχεδιασμός τους αυξάνει την χρηστικότητα και την αξιοπιστία. Όλοι οι φορτιστές διαθέτουν ενσωματωμένες υπηρεσίες συνδεσιμότητας (Connected Services), επιτρέποντας την απομακρυσμένη εποπτεία, διαχείριση, διάγνωση, παρακολούθηση στατιστικών και αναβαθμίσεις λογισμικού από την εταιρεία. 

Οι φορτιστές σε όλα τα πρατήρια είναι «Powered by NRG», δηλαδή τροφοδοτούνται με ρεύμα από την εταιρεία του Ομίλου NRG. Η παρεχόμενη μάλιστα ενέργεια στους σταθμούς φόρτισης προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές, οι οποίες έχουν μηδενικό αποτύπωμα διοξειδίου άνθρακα. Φυσικά, συμμορφώνονται με όλα τα σχετικά διεθνή πρότυπα, συμπεριλαμβανομένου του προτύπου «EMC Class B», που απαιτείται για την ασφαλή λειτουργία φορτιστών σε πρατήρια καυσίμων. 

Καταστήματα Agora 

Στα καταστήματα Agora, οδηγοί που βρίσκονται στα πρατήρια της AVIN μπορούν να βρουν ότι χρειαστούν ενώ βρίσκονται στο δρόμο ή σε ένα ταξίδι. Εκεί βρίσκεται μία τεράστια ποικιλία τροφίμων και αναψυκτικών, ειδών καπνιστού, αλλά και εποχικών προϊόντων (π.χ. κάρβουνα) και ειδών Coral Gas (Φιάλες, φιαλίδια και αξεσουάρ). Φυσικά, διαθέτουν και ότιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ένα αυτοκίνητο, όπως π.χ. προϊόντα περιποίησης, καθαριστικά αξεσουάρ και υαλοκαθαριστήρες. 

Με κάθε αγορά, οι πελάτες κερδίζουν πόντους για την «AVIN Κερδίζω» κάρτα τους, μέσω πολλών μηνιαίων προσφορών. Όπως προαναφέραμε, οι πόντοι της κάρτας εξαργυρώνονται και προσφέρουν δωροεπιταγές στους πελάτες.  

Τα καταστήματα Agora λειτουργούν από τις 7:00 π.μ. μέχρι τις 11:00 μ.μ.. 

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της AVIN πατώντας εδώ.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο