EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Militem: Αμερικάνικο DNA με Ιταλικό design

militem-amerikaniko-dna-me-italiko-design-620046

Ένας νέος βελτιωτής με έδρα τη Μόντσα εξειδικεύεται σε χειροποίητες μετατροπές αμερικανικών μοντέλων, όπως το Ram 1500 και τα Jeep Renegade και Wrangler.

Η μάρκα Militem – που σημαίνει «Ιππότης» στα λατινικά – διαθέτει σήμερα μία γκάμα τριών μοντέλων εγκεκριμένων από το TÜV, τα οποία καλύπτονται από εγγύηση 36 και 100.000 χιλιομέτρων έως 72 μηνών με απεριόριστα χιλιόμετρα. Είναι τα Hero, Ferōx και Magnum.

Εξωτερικά, διακρίνονται για το urban design και τα πανάλαφρα στοιχεία από ανθρακονήματα (μάσκα, φτερά), τους πανίσχυρους προφυλακτήρες και τις Black Edition ζάντες 20” με All Terrain ελαστικά.

Για το σαλόνι ενός Militem απαιτούνται 30 τ.μ. δέρμα και 1.000 μέτρα κλωστής. Διατίθενται δέρματα σε 14 αποχρώσεις και πανάκριβα υλικά όπως τα Alcantara και Dinamica τα οποία ράβονται στο χέρι από κορυφαίους Ιταλούς ράφτες και επεκτείνονται μέχρι και στον χώρο αποσκευών. Κάτω από τα black αμαξώματα και τα πολυτελή σαλόνια κρύβονται κορυφαία συστήματα ανάρτησης με αυξημένο ύψος, αναβαθμίσεις στους κινητήρες, έως και ένα τηλεχειριζόμενο ηλεκτρικό κάλυμμα για την καρότσα του pick-up Magnum.

Η Militem διαθέτει εκθέσεις σε τέσσερις πόλεις στην Ιταλία και ήδη εξαπλώνεται στο Μόντε Κάρλο, στη Μόσχα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Αυτήν την εποχή η εταιρεία αναζητεί συνεργάτες σε όλη την Ευρώπη και φυσικά στην Ελλάδα, οπότε είναι πιθανό να δούμε σύντομα τα προϊόντα της στη χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες και τιμές θα βρείτε στο www.militem.it.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο