EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μετά από τσακωμό με τον άντρα της, «κάρφωσε» την BMW της πάνω σε μία Ferrari GTC4Lusso και μία Porsche 918

meta-apo-tsakomo-me-ton-antra-tis-karfose-tin-bmw-tis-pano-se-mia-ferrari-gtc4lusso-kai-mia-porsche-918-620774
Στην Κίνα, μία Ferrari GTC4Lusso και μία Porsche 918 Spyder υπέστησαν ζημιές όταν χτυπήθηκαν από μία BMW 3-Series σε ένα υπόγειο parking.

Σύμφωνα με τα τοπικά νέα (και μια προσπάθεια μετάφρασης αυτών), στις 4 Ιουλίου, ένα ανδρόγυνο τσακώθηκε ενώ η γυναίκα οδηγούσε την BMW εντός του χώρου στάθμευσης. Η σύζυγος, δείχνει να «έβγαλε τα νέυρα της» καρφώνοντας μία Ferrari GTC4Lusso, σπρώχνοντας το Ιταλικό shooting brake πάνω σε μία λευκή Porsche 918 Spyder, η οποία με τη σειρά της, χτύπησε μία Mercedes-Benz E-Class.

Όπως φαίνεται απο τις φωτογραφίες, η BMW είχε πέσει πάνω και σε άλλα οχήματα ή κολώνες, καθώς δείχνει να έχει ζημιές και στο πίσω μέρος της.

Εικόνες που δημοσιεύθηκαν, δείχνουν την πλευρά του οδηγού της Ferrari να έχει δεχθεί σοβαρές ζημιές, ενώ ούτε οι ζάντες φαίνεται να γλύτωσαν από την μανία της οδηγού.

Φυσικά, η πιο ακριβή ζημιά έγινε στην Porsche 918 Spyder, καθώς πέρα απο το χτύπημα της Ferrari, o μπροστινός προφυλακτήρας χτύπησε πάνω σε μία τσιμεντένια κολώνα, κάνοντας το αυτοκίνητο να χρειάζεται νέο προφυλακτήρα αλλά και νέο φως. Την ίδια στιγμή, χτυπήθηκε και μία μοτοσυκλέτα BMW R18, που βρισκόταν παρκαρισμένη πίσω από το υβριδικό hypercar.

Η ζημιά στην E-Class τουλάχιστον, δείχνει να είναι μικρή.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο