EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μία Huracan STO στις εγκαταστάσεις της Lamborghini Athens

mia-huracan-sto-stis-egkatastaseis-tis-lamborghini-athens-621540

H Lamborghini Huracan STO (Super Trofeo Omologato), αποτελεί την πιο «σκληροπυρηνική» έκδοση της Huracan, η οποία μπορει να κινηθεί νόμιμα στους δρόμους.

Οι ομοιότητες με το αντίστοιχο αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι αμέτρητες, με την Lamborghini να μας εντυπωσιάζει με το πιο πρόσφατο μοντέλο της.

O ατμοσφαιρικός V10 της αποδίδει 640 ίππους και 565Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ. Ακόμη και αν είναι πισωκίνητη, μπορεί να επιταχύνει από την στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 3 δευτερόλεπτα, να κάνει το 0-200χλμ./ώρα σε 9 δευτερόλεπτα, και να φτάσει την τελική ταχύτητα των 310 χλμ/ώρα. To 75%  του αυτοκινήτου είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα.

Η αίσθηση που δίνει στον οδηγό είναι ξεκάθαρα αυτή ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου, ενώ οι επιδόσεις του υπογραμμίζουν το παραπάνω γεγονός. Στην ελληνική έκθεση της εταιρείας έφτασε μία Huracan STO στα χρώματα με τα οποία παρουσιάστηκε από την Lamborghini, δηλαδή σε μπλέ με πορτοκαλί και μαύρες λεπτομέρειες.

Δεν γνωρίζουμε εάν το αυτοκίνητο έχει πουληθεί, εάν θα μείνει στην Ελλάδα, η εάν πρόκειται για αυτοκίνητο επίδειξης, αλλά όπως και να έχει, ευχόμαστε στον αγοραστή της να την απολαύσει.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο