EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σειρά μοντέλων Triumph Gold Line

seira-montelon-triumph-gold-line-626488

H Triumph motorcycles παρουσίασε τη σειρά μοντέλων Gold Line που αποτελείται από οκτώ νέες εκδόσεις της Modern Classics σειράς Bonneville με μοναδικό στιλ και με λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι.

Τα μοντέλα της σειράς είναι: Bonneville T100 Gold Line Edition, Street Scrambler Gold Line Edition, Bonneville Speedmaster Gold Line Edition,  Bonneville Bobber Gold Line Edition,  Bonneville T120 διαθέσιμη σε δυο εκδόσεις Gold Line Edition και Black Gold Line Edition και Scrambler 1200 XC επίσης σε δυο εκδόσεις Gold Line Edition και Gold Line Edition.

Οι συγκεκριμένες εκδόσεις της σειράς Gold Line θα είναι διαθέσιμες μόνο για ένα χρόνο και κάθε, χειροποίητα βαμμένη, μοτοσυκλέτα θα έχει την υπογραφή του καλλιτέχνη.

Η Bonneville T100 Gold Line Edition και η Street Scrambler Gold Line Edition που αποτελούν τα μοντέλα εισόδου στη σειρά Modern Classics της Triumph, είναι εφοδιασμένα με το σύγχρονο δικύλινδρο κινητήρα 900κ.εκ. απόδοσης 65 PS και υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, όπως πιρούνι cartridge, μπροστινό φρένο Brembo με ABS, απενεργοποιούμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και φυσικά το χαρακτηριστικό στιλ της σειράς  Modern Classics.

Τα μοντέλα Bonneville Speedmaster Gold Line Edition και Bonneville Bobber Gold Line Edition φοράνε την τελευταία, προδιαγραφών Euro 5, έκδοση του δικύλινδρου κινητήρα Bonneville 1200κ.εκ. με απόδοση 78 PS στις 6.100 σαλ και 106 Nm μέγιστη ροπή στις 4.000 σαλ. Το μπροστινό τηλεσκοπικό σύστημα είναι cartridge  της Showa διαμέτρου 47 χιλ και οι διπλές μπροστινές δαγκάνες της Brembo.

Η Bonneville T120 Gold Line Edition και η Black Gold Line Edition είναι επίσης εξοπλισμένες με τον δικύλινδρο κινητήρα Bonneville 1200κ.εκ., άλλα με μέγιστη ισχύ 80 PS στις 6.550 σαλ και 105 Nm μέγιστη ροπή στις 3.500 σαλ. Το μπροστινό σύστημα εδώ είναι διαμέτρου 41 χιλ, και τα  διπλά αμορτισέρ πίσω έχουν ρυθμιζόμενη προφόρτιση.  Οι δύο δαγκάνες εμπρός είναι της Brembo με ABS. Η Bonneville T120 Gold Line Edition έρχεται σε έναν συνδυασμό χρωμάτων Competition Green και Silver Ice. Η φάσα με το κλασικό χρώμα Competition Green στο ρεζερβουάρ πλαισιώνεται από μια χρυσή γραμμή ζωγραφισμένη στο χέρι και το διακριτικό λογότυπο ‘Gold Line’. Η Bonneville T120 Black Gold Line Edition, αντίθετα, έχει πιο σκούρα όψη χάρη στο χρώμα Matt Sapphire Black. Η φάσα του ρεζερβουάρ είναι σε χρώμα Matt Silver Ice, πλαισιωμένη από χρυσή γραμμή ζωγραφισμένη στο χέρι. Το σχέδιο συμπληρώνει βαμμένος μαύρος κινητήρας και το μαύρο σύστημα εξάτμισης. Και οι δύο εκδόσεις της T120 διαθέτουν ελαφριές ζάντες αλουμινίου, cruise control και βελτιωμένα προγράμματα οδήγησης.

Οι δυο εκδόσεις της η Scrambler 1200 XC Gold Line Edition και η XE Gold Line Edition κινούνται επίσης από τον τελευταίας γενιάς δικύλινδρο κινητήρα Bonneville 1200κ.εκ. προδιαγραφών Euro 5. Η Scrambler 1200 XC Gold Line Edition έρχεται σε ένα χρωματικό συνδυασμό Carnival Red και Storm Grey, με ζωγραφισμένη στο χέρι χρυσή γραμμή που πλαισιώνει τη φάσα ρεζερβουάρ σε χρώμα Aluminium Silver και το διακριτικό λογότυπο ‘Gold Line’.  Ο χρωματικός συνδυασμός για τη XE Gold Line Edition αποτελείται από ρεζερβουάρ σε χρώμα Baja Orange και Silver Ice, με φάσα σε χρώμα Pure White και χρυσή ρίγα ζωγραφισμένη στο χέρι.

Η Τέχνη του Gold Lining

Η κορυφαία στον κλάδο τεχνογνωσία της χειροποίητα βαμμένης χρυσής ρίγας του βαφείου της Triumph είναι μια δεξιότητα που απαιτεί απίστευτη υπομονή, χρόνια εμπειρίας και τα πιο σταθερά χέρια. Πολλά από τα νέα σχέδια Gold Line Edition ξεκινούν με ένα σχέδιο βάσης δύο χρωμάτων, όπου το σημείο ένωσης μεταξύ των δύο χρωμάτων έχει γίνει επίπεδο. Στη συνέχεια, η χρυσή ρίγα εφαρμόζεται προσεκτικά με το χέρι, συνήθως με μία συνεχή κίνηση από τον καλλιτέχνη, χρησιμοποιώντας μια πολύ εξειδικευμένη βούρτσα με μαλακές τρίχες. Μόλις τοποθετηθεί η λωρίδα, σφραγίζεται στα στοιχεία με μια τελική διαφανή στρώση βερνικιού. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για τη χρυσή ρίγα είναι ειδικά διαμορφωμένα με ανάμειξη ενός χρώματος με ένα βερνίκι κυτταρίνης για ακριβώς τη σωστή συνοχή, καθώς το κανονικό χρώμα είναι πολύ λεπτό για εργασία με πινέλο. Όπως με κάθε χειροποίητα βαμμένη Triumph, ο καλλιτέχνης προσθέτει την τελειωτική λεπτομέρεια σε κάθε Gold Line Edition υπογράφοντας το έργο του με τα αρχικά του, παρέχοντας μια προσωπική πινελιά που κάνει κάθε ζωγραφισμένη στο χέρι Triumph ξεχωριστή.

Τιμές

  • Bonneville T100 Gold Line Edition €11.490
  • Street Scrambler Gold Line Edition €11.490
  • Bonneville Speedmaster Gold Line Edition €16.390
  • Bonneville Bobber Gold Line Edition €16.390
  • Bonneville T120 Gold Line Edition €14.690
  • Bonneville T120 Black Gold Line Edition €14.690
  • Scrambler 1200 XC Gold Line Edition €15.690
  • Scrambler 1200 XE Gold Line Edition €16.690
car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο