EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πίσω από το τιμόνι ενός «βασιλικού» Tesla η Bασίλισσα Ράνια με συνοδηγό την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς

piso-apo-to-timoni-enos-vasilikou-tesla-i-basilissa-rania-me-synodigo-tin-kamila-parker-boouls-627716

Η βασιλική περιοδεία του πρίγκιπα Καρόλου με την δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, ξεκίνησε και πάλι, έπειτα από την διακοπή που υπέστη λόγω της πανδημίας. Πρώτη στάση για το βασιλικό ζεύγος ήταν η Ιορδανία και η συνάντηση με τον βασιλιά της χώρας Αμπντάλα Β’, την βασίλισσα Ράνια και τον διάδοχο του θρόνου, Χουσεϊν.

Οι royals της Ιορδανίας υποδέχτηκαν τον δούκα και την δούκισσα στο Παλάτι στο Αμμάν, όπου συζήτησαν για ζητήματα ποικίλης θεματολογίας, με την βασίλισσα Ράνια να ξεναγεί ύστερα την Καμίλα στο «The Queen Rania Family and Child Center», το οποίο έχει ιδρύσει η ίδια στην πόλη της Μέσης Ανατολής.

Αν και στην αρχή, όλα έμοιαζαν ότι πρόκειται για ακόμα μια τυπική επίσκεψη, η ανατροπή έγινε από την βασίλισσα της Ιορδανίας, η οποία σαν σωστή οικοδέσποινα θέλησε να ξεναγήσει η ίδια τους καλεσμένους της.

 

Παρά τις ψηλοτάκουνες γόβες που φορούσε, η βασίλισσα Ράνια δεν δίστασε να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου της και να οδηγήσει την μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της πρωτεύουσας. Η κίνηση αυτή προκάλεσε έκπληξη στην Καμίλα, η οποία ωστόσο απόλαυσε την βόλτα με το Tesla, καθισμένη στην θέση του συνοδηγού. Όπως ήταν φυσικό, την βόλτα των δύο royal στους δρόμους του Αμμάν, συνόδευσαν αυτοκίνητα της ασφάλειας.

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο