EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μικρή ανανέωση για τα Nissan Leaf του 2022

mikri-ananeosi-gia-ta-nissan-leaf-tou-2022-632260

Κυκλοφορεί στις διεθνείς αγορές από το 2010 και η κατασκευή του αφορά 3 μονάδες παραγωγής στην Ιαπωνία, στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Leaf, αποτελεί το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο μαζικής παραγωγής της Nissan με τις συνολικές πωλήσεις διεθνώς να έχουν φθάσει τις 577.000 μονάδες εκ των οποίων περίπου 215.000 μονάδες να έχουν ταξινομηθεί στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το 2017 παρουσιάστηκε η δεύτερη γενιά του μοντέλου με αρκετές αναβαθμίσεις αλλά και αλλαγές στην εμφάνιση. Δύο χρόνια αργότερα παρουσιάστηκε και η έκδοση Leaf e+ με μεγαλύτερη συστοιχία μπαταριών 62 kWh – έναντι 40 kWh της βασικής έκδοσης – και καλύτερη αυτονομία 385 χλμ. με μία φόρτιση κατά τα πρότυπα μετρήσεων WLTP της εταιρείας. Την τρέχουσα χρονιά η εταιρεία θα παρουσιάσει μια βελτιωμένη -ως προς τον εξοπλισμό- εκδοχή του Leaf και του Leaf e+.

Οι βασικότερες αλλαγές στα μοντέλα που θα εισαχθούν από τον Απρίλιο και μετά αφορούν την ύπαρξη νέων τροχών με ζάντες 16 ή 17 ιντσών καινούργιας σχεδίασης, τον εμπλουτισμό της γκάμας χρωμάτων αμαξώματος με έξι μονές επιλογές και με άλλες 5 δίχρωμες (διαφορετικό χρώμα οροφής από το αμάξωμα), αλλά και στην αναβάθμιση του συστήματος υποβοήθησης οδήγησης ProPILOT όπως επίσης και του συστήματος πολυμέσων NissanConnect.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο