EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σήμερα το leasing αποτελεί την πιο ευέλικτη μέθοδο απόκτησης αυτοκινήτου, ακόμη και για ιδιώτες

simera-to-leasing-apotelei-tin-pio-evelikti-methodo-apoktisis-aftokinitou-akomi-kai-gia-idiotes-634099

Ο κόσμος αλλάζει και μαζί του αλλάζουν και οι ανάγκες μας. Σε ένα περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλεται, ο τρόπος που επικοινωνούμε, εργαζόμαστε και μετακινούμαστε δεν θυμίζει πια σε τίποτα το παρελθόν. Μέχρι πριν μερικά χρόνια, η ανάγκη για μετακίνηση ήταν συνώνυμη της αγοράς ενός αυτοκινήτου, μιας διαδικασίας αρκετά δαπανηρής, πολύπλοκης και χρονοβόρας. Πλέον, η ιδιοκτησία δεν αποτελεί μονόδρομο για την απόκτηση του οχήματος που έχεις ονειρευτεί.

Θέλεις να οδηγείς ένα ολοκαίνουργιο, τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητο, χωρίς να χρειαστεί να «θυσιάσεις» τις αποταμιεύσεις σου; Χωρίς συμβιβασμούς στην επιλογή του μοντέλου που σου ταιριάζει και φυσικά, χωρίς να σε αγχώνουν τα έξοδα συντήρησης; Τότε η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου (leasing) αποτελεί την ιδανική λύση για σένα.

Γιατί να επιλέξεις leasing; Με απλά λόγια, γιατί σου επιτρέπει να έχεις το αυτοκίνητο που θέλεις χωρίς να εκταμιεύσεις μεγάλο κεφάλαιο για την αγορά του. Προϋπολογίζεις στον μηνιαίο οικονομικό σου προγραμματισμό μια σταθερή δαπάνη για την μετακίνησή σου, η οποία καθορίζει το μίσθωμα που θα επιλέξεις. Στη συνέχεια ξενοιάζεις από όλα τα άλλα έξοδα διότι στο μίσθωμα συμπεριλαμβάνονται όλες οι υπόλοιπες επιβαρύνσεις, όπως ασφαλιστική κάλυψη, τέλη κυκλοφορίας, service και αλλαγή ελαστικών. Άρα, παύει να σε απασχολεί η οικονομική αντιμετώπιση της τακτικής συντήρησης και των έκτακτων περιστατικών, όπως βλάβες και ατυχήματα.

Η αντίληψη ότι το Leasing απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις ανήκει πια στο παρελθόν! Πλέον, και ως ιδιώτης, μπορείς να αποκτήσεις μέσω leasing ένα σύγχρονο και ασφαλές όχημα που ανταποκρίνεται απόλυτα στις συνθήκες της καθημερινότητάς σου, χωρίς συμβιβασμούς, πολύπλοκες διαδικασίες και οικονομικό ρίσκο.

Αρκεί να επιλέξεις τον κατάλληλο συνεργάτη που θα κατανοήσει τις ανάγκες σου. Επιλέγοντας leasing απο την Autohellas Hertz, την εταιρεία που έφερε το leasing στην Ελλάδα, θα ζήσεις τη χαρά απόκτησης νέου αυτοκινήτου χωρίς τον ΄πονοκέφαλο’ της αγοράς του και διαλέγοντας το μοντέλο που επιθυμείς περισσότερο. Στην Autohellas Hertz γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον πως να  προσαρμόσουν τη μακροχρόνια μίσθωση στις δικές σου απαιτήσεις. Ο προσωπικός σου σύμβουλος  θα σε βοηθήσει να σχεδιάσετε μαζί το πρόγραμμα που σου ταιριάζει ανάμεσα σε αναρίθμητες επιλογές.

Σκέφτεσαι να επιλέξεις ένα όχημα φιλικότερο προς το περιβάλλον και… την τσέπη σου; Μία από τις επιλογές που καλό είναι να εξετάσεις είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αν το κόστος αγοράς σε συνδυασμό με την πρόκληση της νέας τεχνολογίας είναι αυτό που σε εμποδίζει να βάλεις την ηλεκτροκίνηση στη ζωή σου, με την Autohellas Hertz δεν χρειάζεται να το σκεφτείς περισσότερο. Η Autohellas Hertz φέρνει το μέλλον της μετακίνησης στο σήμερα, με ευέλικτους όρους μακροχρόνιας μίσθωσης ηλεκτροκίνητων μοντέλων μεγάλης αυτονομίας. Μακροπρόθεσμα, το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο αποτελεί μια εξαιρετικά οικονομική επιλογή λόγω του μειωμένου κόστους συντήρησης και των φορολογικών ελαφρύνσεων. Μπορείς να δοκιμάσεις την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης μέσω leasing και με την λήξη της μίσθωσης να αποφασίσεις αν θέλεις τελικά να το αποκτήσεις.

Από την Autohellas Hertz θα φύγεις με ένα αυτοκίνητο τελευταίας τεχνολογίας, ασφαλές για εσένα και την οικογένεια σου, το οποίο θα μπορείς να αλλάζεις ή και να αναβαθμίζεις κάθε 3 με 5 χρόνια. Στο ‘πακέτο’ υπηρεσιών του leasing περιλαμβάνεται 24ωρη οδική βοήθεια και φροντίδα ατυχήματος 7 μέρες την εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, περιλαμβάνεται πλήρης ασφαλιστική κάλυψη, και δυνατότητα επισκευής του αυτοκινήτου σε όλη την επικράτεια, την οποία θα μπορείς να προγραμματίζεις εύκολα online μέσω του service.hertz.gr σε όλα τα συνεργαζόμενα συνεργεία. Σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, προσφέρεται και η δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης του οχήματος για να συνεχίσεις να ανταποκρίνεσαι στις ανάγκες της καθημερινότητάς σου. Και για να κερδίσεις ακόμα περισσότερο, η Autohellas Hertz συμμετέχει στο Πρόγραμμα Bonus της Alpha Bank και σε επιβραβεύει για κάθε 1 ευρώ του μηνιαίου σου μισθώματός με 4 επιπλέον πόντους.

Το leasing είναι η λύση της σημερινής εποχής για εσένα που θέλεις να προχωράς μπροστά και να συμβαδίζεις με τις τελευταίες εξελίξεις στη μετακίνηση και την τεχνολογία. Η Autohellas Hertz ανοίγει το δρόμο του leasing για όλους, προσφέροντας τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing της αγοράς. Επιλέγοντας τις σύγχρονες και  ασφαλείς λύσεις της Autohellas Hertz, το νέο σου αυτοκίνητο είναι ένα μόνο click μακριά.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο