EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Pagani στο Motor Valley Fest 2024

i-pagani-sto-motor-valley-fest-2024-711851

Με μεγάλη της χαρά, η Pagani ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει στο έκτο Motor Valley Fest, ένα φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί την Emilia-Romagna (ή αλλιώς, το Motor Valley) απο τις 2 έως τις 5 Μαίου.

Αυτή η εκδήλωση συνήθως προσελκύει λάτρεις του αυτοκινήτου από όλο το κόσμο, χάρη στο πλούσιο πρόγραμμα του, με συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, εκθέσεις και εκδηλώσεις, με στόχο τον εορτασμό της μοναδικής σύνθεσης προιόντων της περιοχής.

pagani

Cortile d’Onore: Pagani Utopia και Pirelli P Zero™ Trofeo RS

Μια Pagani Utopia εκτίθεται στο Cortile d’Onore του Palazzo Ducale, το σπίτι της στατιωτικής ακαδημίας της Μόντενα. Το μοντέλο της έκθεσης έχει λευκές και μπλέ αποχρώσεις στο εξωτερικό αμάξωμα και μια πανέρμοφη και αρκετά ιδιαίτερη σύνθεση στο εσωτερικό του. Η Utopia είναι το hypercar που σηματοδοτεί το τρίτο στάδιο της ιστορίας της Pagani: με τις διαχρονικές γραμμές της, εμπνέεται από τις δεκαετίες του 1950 και 1960, με μια αδιαμφισβήτητη αύρα “Pagani“. Δημιουργήθηκε για να είναι το απόλυτο αυτοκίνητο, επικεντρωμένο στην οδηγική απόλαυση. Και τα 99 αντίτυπα της Pagani Utopia Coupe βέβαια, έχουν ήδη πωληθεί.

Δίπλα το αυτοκίνητο την έκθεη, βρίκονται τα ελαστικά Pirelli P Zero™ Trofeo RS, η τελευταία εξέλιξη του ημι-σλικ ελαστικού, που είναι διαθέσιμα στο προαιρετικό εξοπλισμό της Pagani Utopia. Έχει κατασκευαστεί για να προσφέρει μια δυναμική εμπειρία στους δρόμους αλλά και στη πίστα. Χάρη σε μια ειδική ένωση πέλματος που προέρχεται από την εμπειρία της Pirelli στα κορυφαία μηχανοκίνητα αθλήματα, το P Zero™ Trofeo RS επιτρέπει υψηλές επιδόσεις στο στεγνό. Επιπλέον, διατηρεί σταθερή απόδοση, παρέχοντας ταχύτητα και ασφάλεια για οδήγηση σε πίστα.

pagani

Piazza del Castello: Pagani Huayra Roadster BC και P Zero™ Trofeo R

Στη Piazza del Castello της Formigine, η Pagani θα φέρει τη Huayra Roadster BC, ένα αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε για να θέσει τα θεμέλια για τις μελλοντικές γενιές των hypercars της μάρκας. Από τη πρώτη στιγμή, ο Horacio Pagani και η ομάδα του γνώριζαν πως το project της Huayra BC Roadster θα ήταν πολύ δύσκολο. Όλα όμως εξελίσσονται: ο αναβαθμισμένος V12 της Pagani, νέες αεροδυναμικές και τεχνολογικές καινοτομίες και πρωτοποριακά υλικά, όπως το Carbo-Titanium HP62 G2 και το Carbo-Triax HP62, που επέτρεψαν στο αυτοκίνητο να πετύχει ένα ακόμη πιο στιβαρό αμάξωμα.

Θάρρος, τόλμη και πειθαρχία: Τέσσερα χρόνια σχεδίασης και χιλιάδες ώρες δοκιμών. Έτσι, γεννήθηκε η Huayra Roadster BC, ένα hypercar στο οποίο κάθε εξάρτημα, ακόμα και τα κρυμμένα, έχει μελετηθεί σχολαστικά και κριτικά για να φτάσει στο απόγειο της αισθητικής και της τεχνολογικής τελειοποίησης. Το hypercar σημείωσε το ρεκόρ για νόμιμα αυτοκίνητα δρόμου παγκοσμίως στο Circuit de Spa-Francorchamps, με χρόνο 2:23.081 τον Σεπτέμβριο του 2020.

Δίπλα στο αυτοκίνητο, θα εκτεθεί το P Zero™ Trofeo R, ένα καινοτόμο ελαστικό πίστας εξαιρετικά χαμηλού προφίλ με ασύμμετρη σχεδίαση. Πρόκειται για το αποτέλεμα χρήσης καινοτόμων υλικών σε συνδυασμό με ένα σχέδιο πέλματος που προσφέρει εξαιρετική απόδοση. Η ένωση παρέχει ακρίβεια διεύθυνσης και πρόσφυση σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας που σχετίζονται με τη χρήση της πίστας, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αποτελεσματικότητα με ελάχιστη φθορά.

Στη Μόντενα, η ομάδα της Pagani θα συμμετάσχει σε μια ομιλία αφιερωμένη στα νέα ταλέντα και σε μια διάσκεψη με θέμα «Σχεδιασμός & Κληρονομιά» Στις 2 Μαΐου, η Pagani Automobili θα φιλοξενήσει μια ομιλία ταλέντων στο Teatro del Collegio di San Carlo στη Μόντενα. Θα είναι μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την εταιρεία και τους ανθρώπους πίσω από αυτήν. Η Ilaria Carretti, Hospitality & Atelier Supervisor, και η Cristina Marinelli, Ειδική Ανθρώπινου Δυναμικού, θα συμμετάσχουν, διαθέσιμες για να συναντήσουν πιθανούς νέους συνεργάτες για να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με την απαιτούμενη εμπειρία, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στον τομέα. Η εγγραφή στην εκδήλωση, προσβάσιμη τόσο αυτοπροσώπως όσο και εξ αποστάσεως, γίνεται μέσω του αποκλειστικού συνδέσμου.

Στις 3 Μαΐου, οι σχεδιαστές της Pagani Automobili θα συμμετάσχουν σε μια συνάντηση με θέμα «Σχεδιασμός & Κληρονομιά» που διοργανώνεται από το Fondazione AGO Modena Fabbriche Culturali, στο Largo Porta Sant’Agostino, 228. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Motor Valley Fest μπορούν να βρεθούν εδώ.

pagani museo

Στις 4 Μαΐου, μια ειδική έναρξη του Μουσείου Horacio Pagani και του Pagani Atelier

Οι εορτασμοί συνεχίζονται στο San Cesario sul Panaro, το σπίτι του Pagani Atelier και του Horacio Pagani Museo. Με αφορμή το Motor Valley Fest, το μουσείο αφιερωμένο στον ιδρυτή της Pagani Automobili θα είναι ανοιχτό κατ’ εξαίρεση το Σάββατο 4 Μαΐου, από τις 9:30 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια αποκλειστική συλλογή Hypercars που σημάδεψαν την εξέλιξη της μάρκας και να ξεκινήσουν ένα ταξίδι στην ιστορία του σχεδιαστή και του κατασκευαστή ορισμένων από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα των τελευταίων δεκαετιών. Ανάμεσα στα εκτιθέμενα έργα είναι αδημοσίευτα έργα, πρωτότυπα σχέδια, μοντέλα και αντικείμενα που χρονολογούνται από τα πρώτα πειράματα.

pagani museo

Θα υπάρχουν ξεναγήσεις για το Pagani Atelier, το μέρος όπου οι τεχνίτες συνδυάζουν τη διάνοια και τη δεξιοτεχνία για να δημιουργήσουν μοναδικά Hypercars στο χέρι. Εμπνευσμένο από τα εργαστήρια της Αναγέννησης, ενσωματώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες του κλάδου. Μοιάζει σαν μια τυπική ιταλική πλατεία, το κέντρο της πόλης όπου κυριαρχεί ο πύργος του ρολογιού, με καμάρες, φανοστάτες κλασικού στυλ και χώρους πρασίνου. Είναι ένα μέρος όπου η παράδοση και η καινοτομία συνυπάρχουν αρμονικά.

Πάρτε μια γέυση από την εμπειρία αυτής της επίσκεψης, διαβάζοντας την εμπειρία μας από το ταξίδι που κάναμε στις εγκαταστάσεις της Pagani!

pagani

Όλες οι ειδήσεις

Νέο Tesla Model 3 Performance: Για δυνατές συγκινήσεις!

Νέο Opel Grandland: Κομψό, δυναμικό, ευρύχωρο και ηλεκτρικό!

Νέα Cayenne GTS: Ακρίβεια και δυναμισμός by Porsche

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο