Q-ELECTRIC

Νέο Tesla Model 3 Performance: Για δυνατές συγκινήσεις!

neo-tesla-model-3-performance-gia-dynates-sygkiniseis-711748

Το νέο Tesla Model 3 Performance είναι ένα διασκεδαστικό και ευέλικτο σπορ αυτοκίνητο για δυνατές συγκινήσεις σε ευθείες και στροφές.

Κατά τη σχεδίαση του νέου Model 3, ο στόχος της Tesla ήταν η δημιουργία ενός προϊόντος που είχε βελτιστοποιηθεί για την αποτελεσματικότητα της κατασκευής. Αυτό σήμαινε μείωση της πολυπλοκότητας και της διαφοροποίησης μεταξύ των εκδόσεων. Ωστόσο, το Model 3 ήταν εγγενώς ευέλικτο και διασκεδαστικό στην οδήγηση χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους και το δυναμικό σασί. Με κάποιες αναβαθμίσεις λογισμικού, το Model 3 Performance ένα προσβάσιμο, διασκεδαστικό και ευέλικτο σπορ αυτοκίνητο, για δυνατές συγκινήσεις τόσο σε ευθείες όσο και σε στροφές.

Tesla Model 3 Performance

Έξι χρόνια μετά τις πρώτες παραδόσεις του Model 3 Performance, οι πιο πρόσφατες κατασκευαστικές και μηχανολογικές δυνατότητες επέτρεψαν τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός προϊόντος με εξαιρετικά διαφοροποιημένες επιδόσεις στην έκδοση Performance. Με βάση την ποιότητα και τις βελτιώσεις της πλατφόρμας του πιο πρόσφατου Model 3, το νέο Model 3 Performance προσφέρει μια πιο εστιασμένη εμπειρία οδήγησης, καθώς και μοναδικά χαρακτηριστικά οχήματος και στοιχεία σχεδίασης.

Tesla Model 3 Performance

Το πιο ισχυρό και δυναμικό Model 3

Η τελευταίας γενιάς μονάδα κίνησης του Model 3 Performance διαθέτει ισχύ 510 ίππων, επιταχύνει από 0-100 χλμ/ώρα μέσα σε μόλις 3.1 δευτερόλεπτα και επιτυγχάνει μέγιστη ταχύτητα 262 χλμ/ώρα.

Αυτή η πρόσθετη ισχύς μεταφέρεται στο οδόστρωμα μέσω κλιμακωτών, σφυρήλατων ζαντών αλουμινίου 20” και νέα θερινά ελαστικά performance 20”. Η νέα κλιμακωτή διάταξη με τροχούς σε διαφορετικές διαστάσεις μπρος και πίσω προσφέρει ακριβέστερη ανταπόκριση στις στροφές, βελτιωμένη προβλεψιμότητα και αυξημένη πρόσφυση, τόσο σε δρόμους όσο και σε πίστες. Η τεχνολογία προσαρμόσιμης απόσβεσης, εντελώς νέα στο Model 3 Performance, ελέγχεται πλήρως μέσω του λογισμικού της Tesla και είναι ενσωματωμένη στο σύστημα ελέγχου Vehicle Dynamics Controller (VDC). Αυτό το επόμενης γενιάς σύστημα επιτρέπει τις απόλυτες επιδόσεις χειρισμού, χωρίς συμβιβασμούς στην καθημερινή χρηστικότητα.

Tesla Model 3 Performance

Αναβαθμισμένο σασί, φρένα performance υψηλής απόδοσης και Track Mode

Στο νέο Model 3 Performance έχουν γίνει σημαντικές ενημερώσεις στο υλικό του πλαισίου, ώστε να ταιριάζει με την αυξημένη απόδοση των συστημάτων κίνησης και της ανάρτησης. Η αυξημένη δομική ακαμψία, τα ανανεωμένα ελατήρια, οι ράβδοι σταθεροποίησης και οι δακτύλιοι παρέχουν ένα πλαίσιο με μεγαλύτερη απόδοση και ανταπόκριση στους χειρισμούς του οδηγού.

Τα κατάλληλα για πίστα φρένα έρχονται πλέον ως στάνταρ εξοπλισμός μαζί με τα τακάκια υψηλής απόδοσης και παρέχουν πιο άμεση επιβράδυνση, ενώ έχουν και υψηλότερα θερμικά όρια και αντοχή. Το Model 3 Performance διαθέτει κόκκινες δαγκάνες φρένου.

Tesla Model 3 Performance

Η τελευταία γενιά Track Mode ενσωματώνει πλέον προσαρμόσιμα χειριστήρια ανάρτησης σε ένα σύστημα μετάδοσης κίνησης βελτιστοποιημένο για την απόδοση που ανταποκρίνεται αμέσως στους χειρισμούς του οδηγού για μέγιστο έλεγχο. Όταν είναι ενεργοποιημένο, μπορείτε να προσαρμόσετε την ισορροπία χειρισμού, τα στοιχεία ελέγχου ευστάθειας και την αναγεννητική πέδηση μέσω του ολοκαίνουριου περιβάλλοντος χρήσης.

Όλες αυτές οι αλλαγές συνδυάζονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μια εμπειρία οδήγησης που πλέον τιμά με μεγαλύτερη ακρίβεια τις εντολές του οδηγού, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τα υψηλότερα όρια επιδόσεων και στον δρόμο και στην πίστα.

Ειδική σχεδίαση, για πρώτη φορά

Το Tesla Model 3 Performance διαθέτει επίσης ξεχωριστή σχεδίαση σε σύγκριση με τα άλλα επίπεδα εξοπλισμού. Η νέα πρόσοψη και πίσω όψη προσφέρουν πιο επιθετικό στυλ, αεροδυναμική και ενσωματωμένους αεραγωγούς ψύξης, οι οποίοι σε συνεργασία με τον πίσω διαχύτη και το σπόιλερ ινών άνθρακα (ανθρακονήματα) βελτιστοποιούν την ισορροπία ανύψωσης και τη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες.

Στο εσωτερικό, τα νέα σπορ καθίσματα διαθέτουν ενισχυμένο πλευρικό μαξιλάρι και πλευρική στήριξη, που παρέχουν βελτιωμένη πλευρική υποστήριξη σε στροφές και σε δυναμική οδήγηση. Μπορούν επίσης να θερμαίνονται και να αερίζονται. Η επένδυση από ίνες άνθρακα (ανθρακονήματα) με το μοναδικό μοτίβο ύφανσης από την Tesla, βοηθά το Model 3 Performance να ξεχωρίζει στη σειρά Model 3.

Το Model 3 Performance ξεκινά από 55.990 € και οι παραδόσεις ξεκινούν τον Μάιο.

Σειρά Model 3 από 39,990 €.

Όλες οι ειδήσεις

Νέο Opel Grandland: Κομψό, δυναμικό, ευρύχωρο και ηλεκτρικό!

Νέα Cayenne GTS: Ακρίβεια και δυναμισμός by Porsche

Η Aston Martin DBX707 έρχεται να… σαγηνεύσει!

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο