AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Τα νέα προϊόντα και η νέα ταυτότητα της AVIN

ta-nea-proionta-kai-i-nea-taftotita-tis-avin-0

Με γνώμονα τις απαιτήσεις των καταναλωτών για την εξασφάλιση πιο ποιοτικών προϊόντων, η AVIN ανέπτυξε μία πλήρη γκάμα ποιοτικών προϊόντων που διακρίνονται για τις επιδόσεις και την οικονομία που προσφέρουν.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει δύο συμπληρωματικές οικογένειες καυσίμου. Πρόκειται για την οικογένεια Best Value (αμόλυβδη βενζίνη Best Value 95 για οικονομία έως 4% και πετρέλαιο Best Value Diesel για φροντίδα του κινητήρα) και την οικογένεια Action (βενζίνη Action 100 και Action Diesel) με ειδικά πρόσθετα τελευταίας γενιάς που εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις, επιτάχυνση και προστασία του κινητήρα από τις φθορές.

Επιπροσθέτως, η AVIN αναβάθμισε το πρόγραμμα ποσοτικού και ποιοτικού ελέγχου στα πρατήριά της. Το νέο πρόγραμμα ελέγχων που διενεργεί η εταιρεία έχει λάβει την πιστοποίηση της Bureau Veritas, διασφαλίζοντας πλήρως πως ο καταναλωτής θα λάβει τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά, το σωστό καύσιμο σε κάθε ανεφοδιάσμο. Από την άλλη, η εταιρεία ξεκίνησε περί τα τέλη του 2017 το πρωτοποριακό πρόγραμμα «AVIN κερδίζω». Με κάθε συναλλαγή σε καύσιμα, λιπαντικά και πετρέλαιο θέρμανσης, ο πελάτης μπορεί να συλλέξει πόντους με χρήση της κάρτας ή της εφαρμογής. Μόλις συγκεντρωθούν 250 πόντοι κερδίζει ένα κουπόνι αξίας 3 ευρώ, το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί ακόμα και από την αμέσως επόμενη αγορά στο πρατήριο.

Τέλος, σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρεία του εξωτερικού και μετά από μελέτη 18 μηνών, η AVIN αλλάζει τα λογότυπα και τον σχεδιασμό των πρατηρίων της. Η νέα εικόνα έχει ως βάση το λευκό χρώμα που συνδυάζεται με μοντέρνα αισθητική, νέα φωτεινά σήματα και ριζικό ανασχεδιασμό των αιθουσών.

Σύμφωνα με δήλωσή του, ο Τόλης Βασιλακάκης, Γενικός Διευθυντής της AVIN, ανέφερε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τα βήματα που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια. Η AVIN μετά από 40 χρόνια λειτουργίας βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και ανανέωσης προσφέροντας μία πλήρη γκάμα διαφοροποιημένων καυσίμων κορυφαίας ποιότητας, αλλά και υπηρεσίες μοναδικές όπως το νέο πρόγραμμα AVIN Κερδίζω».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο