AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Τo van Opel Combo Life διατίθεται από 19.995 ευρώ

to-van-opel-combo-life-diatithetai-apo-19-995-evro-605529

Βασισμένο στο συμπαγές επαγγελματικό van Combo, το επιβατικό Combo Life είναι το απόλυτο εργαλείο για τη σύγχρονη αστική οικογένεια. Οι συμπαγείς του διαστάσεις του καθιστούν ένα καθημερινό πολυεργαλείο στην πόλη, ενώ οι τεράστιοι χώροι του, η εξαιρετική πρακτικότητα και η προσαρμογή του εσωτερικού του σε κάθε ανάγκη, του επιτρέπουν να μεταφέρει όλα τα οικογενειακά βάρη.

Το νέο Opel Combo Life διατίθεται σε κοντή (4.4 μέτρα) ή XL (4,75 μέτρα) εκδόσεις μήκους, με πέντε ή επτά καθίσματα. Στην πενταθέσια διάταξη η «κοντή» εκδοχή έχει χώρο αποσκευών 597 λίτρων, ενώ η XL τον πραγματικά αχανή όγκο των 850 λίτρων. Στην τιμή των 19.995€ το πολυτάλαντο μοντέλο προσφέρει συστήματα υποστήριξης οδηγού όπως αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης (Forward Collision Alert) με ανίχνευση πεζού και αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης (Automatic Emergency Braking), αναγνώριση παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας (Lane Keep Assist), υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα (Hill Start Assist), ευφυή προσαρμογή ταχύτητας (Intelligent Speed Adaptation) και περιοριστή ταχύτητας (Speed Limiter) μαζί με σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού (Driver Drowsiness System) και αναγνώρισης ορίων ταχύτητας (Speed Sign Recognition.

Το πολυμορφικό Opel Combo Life θα διατίθεται με δύο κινητήρες βενζίνης και diesel, 1.2 και 1.5 λίτρων αντίστοιχα, με ισχύ 110 και 130 ίππους στην περίπτωση του συνόλου των 1.2 λίτρων και 75, 100 και 130 ίππων για τον diesel. Για τη μετάδοση της κίνησης θα είναι διαθέσιμα χειροκίνητα κιβώτια 5 ή 6 σχέσεων. Με τον κορυφαίο κινητήρα diesel των 130 ίππων, θα είναι διαθέσιμο και ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, που για πρώτη φορά προσφέρεται σε αυτή την κατηγορία.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

 

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο