AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Από 16.270 ευρώ η βασική έκδοση του νέου Suzuki Jimny

apo-16-270-evro-i-vasiki-ekdosi-tou-neou-suzuki-jimny-0

Μέσα στο Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμο το νέο Suzuki Jimny, το μικρό 4X4 με το φανατικό κοινό και τις εντυπωσιακές εκτός δρόμου δυνατότητες. Σε σχέση με τον προκάτοχό του, το νέο Jimny δείχνει ακόμα πιο «εργαλείο», χάρη στο εντελώς τετραγωνισμένο αμάξωμα. Διατηρώντας τις πολύ μικρές εξωτερικές του διαστάσεις, με μήκος που φτάνει στα 3,48 μέτρα μόλις, έχει καταφέρει να γίνει εξίσου αγαπητό στους χρήστες της πόλης αλλά και στους λάτρεις της εξοχής.

Το μεγαλύτερο νέο του Jimny τέταρτης γενιάς αφορά στον κινητήρα, που πλέον διαθέτει χωρητικότητα 1,5 λίτρα και για πρώτη φορά στην ιστορία του η μέγιστη ισχύς ξεπερνά τους 100 ίππους, φτάνοντας τους 102 για την ακρίβεια.

Το αμάξωμα παραμένει βιδωμένο σε ξεχωριστό πλαίσιο τύπου «σκάλας», ενώ εμπρός και πίσω παραμένουν οι άκαμπτοι άξονες που συνοδεύουν το μοντέλο από την πρώτη του έξοδο στις αγορές, το 1970.

Η μετάδοση της κίνησης παραμένει επίσης στους πίσω ή σε όλους τους τροχούς κατ’ επιλογή, ενώ υπάρχει και ενδιάμεσο βοηθητικό κιβώτιο υπο-πολλαπλασιασμού των σχέσεων (αργό).

Το νέο Jimny θα προσφέρεται στην ελληνική αγορά σε εκδόσεις εξοπλισμού GL+ και GLX με το χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων και σε εκδόσεις GL και GLX με το αυτόματο κιβώτιο τεσσάρων σχέσεων. Οι τιμές κατ’ αντιστοιχία είναι 16.270€, 17.670€, 18.670€ και 20.170€.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο