AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Πρεμιέρα για τη Moto Guzzi V9 Bobber Sport

premiera-gia-ti-moto-guzzi-v9-bobber-sport-290003

Την επίσημη πρεμιέρα της στο κοινό και στους φίλους της ιταλικής μοτοβιομηχανίας πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Moto Guzzi για τη νέα έκδοση V9 Bobber Sport στο Mandello και στα πλαίσια της εκδήλωσης Open House 2018.

Η V9 Bobber είναι η sport custom μοτοσυκλέτα που δημιούργησε την κατηγορία bobber μεσαίου κυβισμού. Ένα μοντέλο με ιδιαίτερη εμφάνιση που χαρακτηρίζεται από τις πολλές total black λεπτομέρειες και τα oversize ελαστικά, παρόμοια με εκείνα που τοποθετούσαν οι αναβάτες στην περίοδο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, δημιουργώντας στις Ηνωμένες Πολιτείες το φαινόμενο bobber. Αυτή η «αγωνιστική» καταγωγή αποτέλεσε την έμπνευση της νέας ειδικής σειράς Moto Guzzi V9 Bobber Sport.

Η νέα V9 Bobber Sport ξεχωρίζει με το χαμηλωμένο μονόσελο, που σε συνδυασμό με το χαμηλό drag bar τιμόνι με πιο κοντά καβαλέτα, χαρίζουν μία πιο άνετη όσο και σπορ θέση οδήγησης. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του πλαισίου και των αναρτήσεων ενισχύονται από τα αμορτισέρ Öhlins, με ρυθμιζόμενη υδραυλική απόσβεση επαναφοράς και προφόρτιση ελατηρίου ώστε να εξασφαλίζεται καλύτερη απορρόφηση κραδασμών και ταυτόχρονα μεγαλύτερος έλεγχος στη γρήγορη οδήγηση. Ο χαρακτηριστικός ήχος του κινητήρα Moto Guzzi 850 V-twin αποδίδεται μοναδικά από τα slip-on τελικά της εξάτμισης, βαμμένα σε μαύρο ματ και με βάση αλουμινίου, που χαρακτηρίζονται στο τέλος από ένα λεπτό, λοξό σχήμα και είναι εγκεκριμένα για χρήση σε δρόμο.

Άλλες ειδικές λεπτομέρειες προσδίδουν στην μπροστινή όψη της νέας Moto Guzzi V9 Bobber Sport μία ακόμα πιο επιθετική και μυώδη παρουσία. Το εμπρόσθιο φτερό είναι πιο κοντό, ενώ ο χαμηλωμένος προβολέας πλαισιώνεται από ένα φέρινγκ αλουμινίου σε μαύρη απόχρωση. Τέλος, το πιρούνι προστατεύεται από κλασικές φισούνες.

Η ιδιαιτερότητα της μοτοσυκλέτας αναδεικνύεται επίσης από την χρωματική επιλογή. Ένα ολοκαίνουργιο και τολμηρό πορτοκαλί χρώμα, καλύπτει το ρεζερβουάρ καυσίμου – με το σήμα του αετού με ένα ιδιαίτερο στιλπνό φινίρισμα – και επεκτείνεται και στα πλαϊνά καπάκια αλουμινίου, διεισδύοντας με αυτόν τον τρόπο στη χαρακτηριστική total black ματ εμφάνιση της V9 Bobber. Σκοτεινές πινελιές σκορπίζονται και σε άλλα μέρη, όπως οι ψύκτρες των κυλινδροκεφαλών, η τάπα ρεζερβουάρ από billet αλουμίνιο, το πλαίσιο του προβολέα και τα γραφικά του πίνακα οργάνων.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο