AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η Opel θα λανσάρει 8 νέα ή ανανεωμένα μοντέλα μέχρι το 2020

i-opel-tha-lansarei-8-nea-i-ananeomena-montela-mechri-to-2020-307526

Η Opel συνεχίζει την εφαρμογή του σχεδίου PACE! με λανσαρίσματα προϊόντων, ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών και να πληροί τα αυστηρά πρότυπα για τις εκπομπές CO2που θα ισχύσουν σε όλη την Ευρώπη το 2020.

Από τις αρχές του 2019 μέχρι το τέλος του 2020, η εταιρία θα λανσάρει οκτώ νέα ή ανανεωμένα μοντέλα, επενδύοντας πρωτίστως σε μεγάλου όγκου και επικερδείς κατηγορίες. Μέχρι τότε, η Opel θα διαθέτει ένα από τα πιο καινούργια portfolio της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μόνο το 2019, η Opel θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του δημοφιλούς Corsa και τον διάδοχο του επιτυχημένου Vivaro σε επαγγελματική και επιβατική έκδοση. Επίσης θα κυκλοφορήσουν πρόσθετοι τύποι και εκδόσεις εξοπλισμού του Combo, ανανεώνοντας σημαντικά τη γκάμα LCV. Ο διάδοχος του πολύ επιτυχημένου Opel Mokka X θα ακολουθήσει το 2020 και θα παίξει ουσιαστικό ρόλο στη στρατηγική αύξησης των πωλήσεων SUV της εταιρίας από 25 σε 40 % μέχρι το 2021.

Η κυκλοφορία για το πλήρως ηλεκτρικό, νέο πενταθέσιο Corsa και το Grandland X PHEV που θα κατασκευάζονται στο Eisenach, θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2019. Μέχρι το τέλος του 2020, η Opel θα διαθέτει συνολικά τέσσερα ηλεκτρικά/plug-in υβριδικά μοντέλα. Μέχρι το 2024, θα υπάρχει μία ηλεκτροκίνητη έκδοση για κάθε μοντέλο Opel.

Τέλος, η εταιρεία είναι ήδη έτοιμη για το νέο πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP, με 127 επιβατικά μοντέλα που πληρούν τις προδιαγραφές, οι οποίες θα ισχύσουν για όλες τις νέες ταξινομήσεις τον Σεπτέμβριο του 2019.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο