AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η συμμετοχή της Volvo Βελμάρ στην έκθεση «Αυτοκίνηση EKO 2018»

i-symmetochi-tis-volvo-velmar-stin-ekthesi-aftokinisi-eko-2018-317881

Η Βελμάρ, Επίσημος Διανομέας αυτοκινήτων VOLVO, συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση EKO 2018», που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από το Σάββατο 10 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.

Στη φετινή «Αυτοκίνηση EKO 2018», θα κάνουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους, το νέο Volvo V60, το εντυπωσιακό premium wagon της σουηδικής μάρκας και το Volvo XC40, που βραβεύτηκε με τον πλέον καταξιωμένο τίτλο του «Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2018». Στο περίπτερο 19 της Volvo Βελμάρ θα υπάρχουν επίσης τα SUV XC60 και XC90.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρία Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής πώλησης αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Είναι επίσημος διανομέας και επισκευαστής συνολικά 12 μαρκών (Volvo, Ford, Opel, SΕΑΤ, Saab, Honda, Mitsubishi, FIAT, Alfa Romeo, Abarth, Hyundai, KIA, BMW, MINI) διατηρώντας ένα δίκτυο με 37 σημεία πώλησης (εκθέσεις και συνεργεία), στην Αθήνα, στην Κρήτη και στην Θεσσαλονίκη.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο