AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Gymkhana TEN: Πέντε τοποθεσίες, πέντε αυτοκίνητα [βίντεο]

gymkhana-ten-pente-topothesies-pente-aftokinita-vinteo-342470

Η ομάδα Hoonigans Motor Racing, παρουσίασε την τελευταία τους δημιουργία, με πρωταγωνιστή φυσικά τον Ken Block, ιδιοκτήτη της ομάδας, το Gymkhana TEN: The Ultimate Tire Slaying Tour.

Με το δέκατο βίντεο Gymkhana της εταιρείας, ο Ken αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό για να «γιορτάσει» αυτή την επιτυχημένη σειρά. Ως αποτέλεσμα, το τελευταίο Gymkhana δεν περιορίζεται σε ένα μόνο αυτοκίνητο όπως στα προηγούμενα, αλλά οδηγεί 5 διαφορετικά μοντέλα της Ford σε 5 διαφορετικές τοποθεσίες του κόσμου.

Το ντεμπούτο του στο βίντεο κάνει η τελευταία «δημιουργία» των Hoonigans, το Hoonitruck, ένα βελτιωμένο Ford F-150 του 1977. Πέραν αυτού, ο Block οδηγεί το Ford Fiesta που χρησιμοποίησε στο φετινό WRC, ένα Ford Escort Cosworth του 1991, το Ford Focus RS RX που χρησιμοποίησε στο προηγούμενο video της σειράς και φυσικά το Hoonicorn, ένα Ford Mustang του 1965 με απόδοση 1400 ίππων.

Οι σκηνές περιέχουν κάθε όχημα σε μία ξεχωριστή τοποθεσία. Το αποτέλεσμα είναι 19 λεπτά δράσης και πολλά «λιωμένα» σετ ελαστικών!

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο