AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Το νέο Citroën Berlingo κέρδισε το βραβείο Autobest 2019

to-neo-citroen-berlingo-kerdise-to-vraveio-autobest-2019-342462

Η επιβατική έκδοση του νέου Citroën Berlingo κατέκτησε τον τίτλο «Best Buy Car of Europe» από το Autobest για το 2019. Το βραβείο αυτό είναι αποτέλεσμα μίας συγκριτικής δοκιμής μεταξύ 6 μοντέλων. Ο τίτλος απονέμεται στο μοντέλο που θεωρείται από την κριτική επιτροπή ως η πιο συμφέρουσα αγορά για το 2019.

Η τρίτη γενιά του Berlingo υιοθετεί μοντέρνα σχεδίαση, σύμφωνη με την νέα εταιρική σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας. Παράλληλα, παρέχει περισσότερη άνεση, διαθέτοντας 20 νέες τεχνολογίες με σκοπό τις ασφαλέστερες μετακινήσεις.

Όπως κάθε χρόνο από το 2001, έτσι και φέτος, η επιτροπή του Autobest αναγνώρισε το αυτοκίνητο που έλαβε τις περισσότερες ψήφους από δημοσιογράφους 31 χωρών. Τα αυτοκίνητα αξιολογούνται με βάση 13 κριτήρια που έχουν να κάνουν με τη σχέση αξίας-τιμής, τον σχεδιασμό, την άνεση και τις τεχνολογίες που προσφέρουν καθώς επίσης και με την ποιότητα των υπηρεσιών, αλλά και με τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών στο δίκτυο λιανικής.

Σημειώνοντας τις περισσότερες πωλήσεις για την εταιρεία σε 17 χώρες το 2017, το Berlingo είναι το δεύτερο best seller μοντέλο μετά το C3. Από το 1996 που πρωτοεμφανίστηκε, έχει παραχθεί σε περισσότερες από 3,3 εκατομμύρια μονάδες. Για την τελευταία γενιά του μοντέλου, η Citroën έχει δεχτεί πάνω από 13.000 παραγγελίες.

Με περισσότερες από 690.000 ταξινομήσεις στην Ευρώπη μέχρι στιγμής, η Γαλλική εταιρεία παρουσιάζει αύξηση στο μερίδιό της κατά 6% επιτυγχάνοντας το καλύτερο των τελευταίων 7 ετών.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο