AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

H Mclaren παρουσίασε τρεις πανέμορφες εκδόσεις για την Speedtail

h-mclaren-parousiase-treis-panemorfes-ekdoseis-gia-tin-speedtail-611761

Η ομάδα «χρωμάτων και υλικών» της Mclaren ανέλαβε την δημιουργία τριών ξεχωριστών συνδυασμών για την Mclaren Speedtail, του υβριδικού hypercar 1050 ίππων της εταιρείας. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι τρεις δημιουργίες με τις ονομασίες Urbane, Visionary και Dynamic και έχουν λεπτομέρειες όπως μέρη από χρυσά ανθρακονήματα ή ανοδιωμένο αλουμίνιο.

Η έκδοση Urbane περιλαμβάνει 3 διαφορετικά θέματα, με ένα από αυτά να είναι το «Stratosphere», με μέρη του εσωτερικού από γυαλιστερά ανθρακονήματα και ανοδιωμένο αλουμίνιο σε ανοιχτό μπλε χρώμα, ίδιο χρώμα με το κάλυμμα του καθίσματος του οδηγού.

Η έκδοση Visionary περιλαμβάνει και αυτή διάφορα θέματα, όπως το «Astral», του οποίου έμπνευση αποτέλεσε η πλούσια ναυτική κληρονομιά του Ηνωμένου Βασιλείου. Για τον λόγο αυτό το χρώμα του εσωτερικού είναι «ναυτικό» μπλε. Το εξωτερικό του «Astral» είναι βαμμένο πορτοκαλί, με εκτεθειμένο γυαλιστερό ανθρακόνημα και λεπτομέρειες από λευκό χρυσό 18 καρατιών.

Τέλος, η έκδοση Dynamic έχει σκοπό –σύμφωνα με την McLaren- να είναι πιο αθλητική, πιο φουτουριστική και πιο πολυτελής. Εδώ υπάρχει το θέμα «Bloodline», που ξεχωρίζει από το αποκλειστικό κόκκινο εσωτερικό, και εξοπλίζεται με μαύρες ζάντες και ασημένιες δαγκάνες στα φρένα του.

«Η McLaren Speedtail είναι το πιο φιλόδοξο project που έχει αναλάβει η εταιρεία μας μέχρι στιγμής και ξεπούλησε πολλούς μήνες πριν αποκαλυφθεί» δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος Χρωμάτων και Υλικών, Jo Lewis. «Το επίπεδο πίστης που έχουμε στα προϊόντα της McLaren απαιτεί να αγωνιζόμαστε για να ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη σε επίπεδα λεπτομέρειας και υπεροχής».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο