AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Επετειακή και μοναδική η McLaren P1 GTR Senna

epeteiaki-kai-monadiki-i-mclaren-p1-gtr-senna-342487

Το τμήμα εξατομικευμένων κατασκευών της Mclaren, γνωστό ως Mclaren Special Operations (MSO), ολοκλήρωσε την κατασκευή μίας μονάδικής P1 GTR «Senna», για να γιορτάσει την επέτειο 30 χρόνων από το πρώτο πρωτάθλημα το θρυλικού οδηγού Ayrton Senna.

Η εντυπωσιακή αυτή έκδοση φέρει τα χρώματα του -τότε- σπόνσορα της εταιρείας, την Marlboro, με τον χαρακτηριστικό άσπρο-κόκκινο συνδυασμό που στόλιζε τα οχήματα της Mclaren για περισσότερα από 20 χρόνια. Χρειάστηκαν περισσότερες από 800 ώρες για να ολοκληρωθεί το βάψιμο του αυτοκινήτου και των σημείων όπως τον αριθμό 12 στο εμπρός μέρος, τον αριθμό του αγωνιστικού που οδηγούσε ο Senna το 1988.

Το αυτοκίνητο ήταν παραγγελία ενός συλλέκτη Mclaren ο οποίος εμπνεύστηκε από τον Senna, και ήθελε το αποτέλεσμα να είναι τέλειο, όπως θα το ήθελε ο Βραζιλιάνος θρύλος. Ονόμασε το αυτοκίνητο του «Beco».

Εκτός του χρωματισμού, το συγκεκριμένο P1 GTR ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα επειδή τη θερμομόνωση του έχουν αναλάβει φύλλα από χρυσό 24 καρατίων, πλαστικά καλύμματα καθισμάτων (τύπου Lexan).

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο