AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η Mercedes-Benz μελετά την Αίγυπτο για την επέκταση της παραγωγής της

i-mercedes-benz-meleta-tin-aigypto-gia-tin-epektasi-tis-paragogis-tis-611840

Η Mercedes-Benz αναζητά μέρη για να επεκταθεί και η Αίγυπτος είναι ο βασικός υποψήφιος για την φιλοξενία του νέου εργοστάσιου επιβατικών αυτοκινήτων.

Οι συζητήσεις δεν έχουν καταλήξει ακόμα, αλλά η εταιρεία, μετά από συνάντηση του Markus Schafer (μέλους του διευθυντικού συμβουλίου) με τον Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου Abdel Fattah El-Sisi, δήλωσε ότι η μονάδα θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με έναν τοπικό συνεργάτη.

«Η Αίγυπτος είναι μία ελκυστική και ανταγωνιστική τοποθεσία για την παραγωγή και τις διανομές. Με την προγραμματισμένη τοπική παραγωγή, είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να επεκτείνουμε την αγορά μας», δήλωσε ο Schafer.

Οι Αιγυπτιακές αρχές απάντησαν, δείχνοντας την υποστήριξη τους προς την εταιρεία και τις προθέσεις της. «Καλωσορίζουμε την Mercedes-Benz και την επιλογή της να φέρει την παραγωγή και την συναρμολόγηση των αυτοκινήτων της στην Αίγυπτο. Αυτό είναι ένα βήμα που αντικατοπτρίζει την βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος στην Αίγυπτο», δήλωσε ο Πρόεδρος El-Sisi.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο