AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Το Nissan Leaf πρώτο σε πωλήσεις EV στην Ευρώπη

to-nissan-leaf-proto-se-poliseis-ev-stin-evropi-611829

Οι πωλήσεις του ηλεκτροκίνητου Nissan Leaf αυξάνονται σε όλη την Ευρώπη, καθώς η διάθεση των αγοραστών για ηλεκτρικά οχήματα (EV) αυξάνεται εκθετικά.

Η Νορβηγία αποτελεί μια ιδανική περίπτωση αγοράς για το Leaf, διότι οι περισσότεροι αγοραστές επιλέγουν ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο. Περισσότερα από 12 χιλιάδες Leaf πουλήθηκαν στη Νορβηγία το 2018. Λόγος αυτού είναι ο έντονος προσανατολισμός της χώρας στη βιώσιμη κινητικότητα. Λόγω της υψηλής ζήτησης, το Nissan Leaf βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία EV, σε όλη την Ευρώπη για το 2018, με περισσότερα από 40.000 αυτοκίνητα του μοντέλου σε ολόκληρη την Γηραιά Ήπειρο. Το Nissan Leaf διατηρεί την πρωτιά των πωλήσεων στα EV παγκοσμίως, με περισσότερα από 380.000 αυτοκίνητα να έχουν πουληθεί από το 2010, όταν ξεκίνησε η διάθεση του μοντέλου.

Ο Ken Ramirez, ανώτερος αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Nissan Europe, δήλωσε: «To τελευταίο αυτό επίτευγμα, σηματοδοτεί την έναρξη ενός πολύ αισιόδοξου 2019 για την γκάμα των EV μας. Το γεγονός ότι το Nissan Leaf αποτελεί την επιλογή για τους υποψήφιους αγοραστές της συγκεκριμένης κατηγορίας στην Ευρώπη, αποτελεί μια παρακαταθήκη που ενισχύει ακόμα περισσότερο την εικόνα του Nissan Intelligent Mobility».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο