AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Το Audi e-tron στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός

to-audi-e-tron-sto-pagkosmio-oikonomiko-foroum-tou-ntavos-611855

Η Audi κάνει την εμφάνιση της στο 49ο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, το οποίο φέτος έχει ως βασικό θέμα τη βιώσιμη κινητικότητα. Η εταιρεία από το Ingolstadt παρείχε ένα στόλο από πενήντα ηλεκτροκίνητα e-tron για τις ανάγκες του ετήσιου συνεδρίου που συγκεντρώνει κάθε χρόνο την κορυφή του πολιτικού, οικονομικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Μέσω τριών κινητών σταθμών φόρτισης, η Audi παρουσίασε τα αποτελέσματα του ερευνητικού της προγράμματος για τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες των ηλεκτρικών αυτοκίνητων, εξασφαλίζοντας «πράσινη» ενέργεια για την επαναφόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

«Εστιάζουμε με σαφήνεια και συνέπεια στις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας για το μέλλον», τόνισε ο κ. Bram Schot, Πρόεδρος του ΔΣ της AUDI AG. «Στο φετινό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δείχνουμε με ρεαλιστικό τρόπο την πρακτική πλευρά της ηλεκτροκίνησης και δίνουμε την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες και επισκέπτες να βιώσουν αυτή την εμπειρία”.

Το e-tron είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτροκίνητο όχημα της Audi. Οι παραγγελίες για το ηλεκτρικό SUV έχουν ήδη ξεπεράσει τις 20.000, πριν καν το μοντέλο εμφανιστεί στους εκθεσιακούς χώρους της Ευρώπης, κάτι που αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες.

Με αυτό το ερευνητικό project, η Audi επιβεβαιώνει την δέσμευση της στην Παγκόσμια Συμμαχία Συσσωρευτών (Global Battery Alliance) του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Η Audi είναι μέλος αυτής της συμμαχίας από το 2017, ενώ υποστηρίζει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ως αποκλειστικός συνεργάτης από το 1987. Το 49ο ετήσιο συνέδριο του Φόρουμ πραγματοποιείται 22-25 Ιανουαρίου, στο Νταβός της Ελβετίας.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο