AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

H Skoda δημοσίευσε σκίτσα του Kamiq

h-skoda-dimosiefse-skitsa-tou-kamiq-611894

Μετά την αποκάλυψη του ονόματος «Kamiq» για το επερχόμενο αστικό Crossover της την προηγούμενη εβδομάδα, η Skoda δημοσίευσε δύο επίσημα σκίτσα, τα οποία μας δίνουν μία ιδέα για τον εξωτερικό σχεδιασμό του αυτοκινήτου.

Ο σχεδιασμός των μπροστινών φωτιστικών σωμάτων είναι χαρακτηριστικός της Skoda. Τα «πάνω» φώτα λειτουργούν ως φώτα ημέρας ενώ φιλοξενούν και τα φλας του αυτοκινήτου. Η ελαφρώς χαμηλωμένη οροφή δίνει στο Kamiq μία πιο sport αίσθηση, ενώ επίσης βλέπουμε τα γράμματα «SKODA» στο πορτ-παγκάζ, ανάμεσα από τα πίσω φώτα σχήματος «C».

Το Kamiq βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 του VW Group και είναι ουσιαστικά το «Τσέχικο αδερφάκι» των Seat Arona και VW T-Cross, με τα οποία θα μοιράζεται και τους κινητήρες, ενώ όπως και στα «αδέρφια» του, η κίνηση θα πηγαίνει αποκλειστικά στους μπροστινούς τροχούς.

Οι πωλήσεις του Kamiq, το οποίο θα διατίθεται αποκλειστικά στην Ευρωπαϊκή αγορά, θα ξεκινήσουν λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του που θα γίνει στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

H Skoda δημοσίευσε σκίτσα του Kamiq

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο