AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η Ferrari tease-αρει ένα νέο μοντέλο που θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα

i-ferrari-tease-arei-ena-neo-montelo-pou-tha-apokalyfthei-poly-syntoma-375677

Η Ferrari δημοσίευσε το πρώτο βίντεο-teaser της πιο πρόσφατης δημιουργίας της.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε καμία λεπτομέρεια, αλλά το μοντέλο θα αποκαλυφθεί πριν την παρουσίασή του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το βίντεο που δημοσιεύθηκε είναι πολύ σύντομο, αλλά μας δίνει μια γεύση από το απερχόμενο supercar. Παρατηρούμε ότι το μυστηριώδες αυτοκίνητο του βίντεο διαθέτει ένα τιμόνι με paddle shifters, ενώ ο μοχλός «Manettino» έχει 6 διαφορετικές ρυθμίσεις, από τις 5 που είχαμε συνηθίσει (Wet, Sport, Race, CT Off και ESC Off). Η νέα λειτουργία είναι θολή στο βίντεο, κάτι που σίγουρα δεν έγινε καταλάθος.

Επίσης, παρατηρούμε «ο κόφτης» στο ταχύμετρο βρίσκεται λίγο πριν τις 8.000 στροφές.

Είναι αρκετά δύσκολο να παρατηρήσουμε κάτι περισσότερο για τη νέα Ferrari, αλλά σε ένα σημείο του βίντεο βλέπουμε τον κινητήρα, καθώς και εισαγωγές αέρα από ανθρακονήματα.

Πολλές λεπτομέρειες είναι ασαφείς, αλλά η εταιρεία εργάζεται σκληρά για την ανάπτυξη πολλών διαφορετικών μοντέλων. Θα μπορούσε να είναι ο αντικαταστάτης της 488 ή να είναι μία υβριδική έκδοση της 488.

Τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο, αλλά σε λίγες ώρες το αυτοκίνητο θα αποκαλυφθεί.

Η Ferrari έχει δηλώσει παλαιότερα ότι μέχρι το 2020, το 60% των οχημάτων της θα είναι διαθέσιμα και σε υβριδική έκδοση. Εκτός από το θέμα των περιβαλλοντικών ρύπων, η εταιρεία έχει δηλώσει πως είναι «πιο ευχάριστα στην οδήγηση». Έτσι, είναι πολύ πιθανό ότι θα παρουσιαστεί ένα υβριδικό μοντέλο. Η Ferrari σκοπεύει να παρουσιάσει συνολικά 15 νέα μοντέλα μέχρι το 2022.

Tomorrow, the Prancing Horse family welcomes a new member. Make room for new thrills. #Ferrari

Posted by Ferrari on Wednesday, 27 February 2019

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο