AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Ο Chris Harris μας προτείνει αυτοκίνητο για κάθε κατηγορία μέσα σε 4 λεπτά [βίντεο]

o-chris-harris-mas-proteinei-aftokinito-gia-kathe-katigoria-mesa-se-4-lepta-vinteo-384086

Το πιο πρόσφατο επεισόδιο του 26ου κύκλου του Top Gear περιείχε ένα μικρό αφιέρωμα για την αγορά νέου αυτοκινήτου.

Σε αυτό, ο Chris Harris προσπαθεί να δώσει στους τηλεθεατές όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί, όσο το δυνατόν συντομότερα.

Μέσα σε ένα βίντεο διάρκειας σχεδόν 4 λεπτών, ο παρουσιαστής του Top Gear παρουσιάζει επτά κατηγορίες αυτοκινήτων: τα αυτοκίνητα πόλης, τα supermini, τα crossover, τα hatchback, τις sport λιμουζίνες, τα μεγάλα SUV και τις λιμουζίνες μεσαίου μεγέθους.

Ξεκινά μειώνοντας τα Hyundai i10, Renault Twingo και Toyota Aygo, καταλήγοντας ότι το VW Up! είναι η καλύτερη επιλογή της κατηγορίας. Προχωρώντας στα supermini, παρουσιάζει τα VW Polo, Mini Cooper, Opel Corsa και Ford Fiesta, προτιμώντας το τελευταίο.

Συνεχίζοντας στα crossover, ο Harris ξεκινά προσπαθώντας να αναγνωρίσει τα VW Tiguan, Opel Mokka, Ford Kuga και Nissan Qashqai, πριν καταλήξει ότι δεν θα έπαιρνε κανένα από αυτά διότι είναι «για τα μπάζα».

Αντίθετα, θα προτιμούσε να έχει ένα hatchback της κατηγορίας C και πιο συγκεκριμένα το VW Golf, αδιαφορώντας για τα Peugeot 308, Opel Astra και Mercedes A-Class που βρισκόντουσαν δίπλα.

Όσο για τις sport λιμουζίνες, θα προτιμούσε την Mercedes C-Class από τις BMW σειρά 3, Alfa Romeo Giulia or Audi A4, ενώ αντίθετα στις λιμουζίνες μεσαίου μεγέθους πρότεινε την BMW σειρά 5 αντί της Mercedes E-Class.

Τελειώνοντας το βίντεο του με τα μεγάλα SUV, θεωρεί πως η καλύτερη επιλογή είναι το Volvo XC90, αλλά μόνο ως συμβιβασμός, καθώς θα προτιμούσε να πάρει απλώς την 5άρα.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο