AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η νέα έκδοση 200i του Kymco Agility 16+

i-nea-ekdosi-200i-tou-kymco-agility-16-393729

Επιστροφή στους δρόμους των πόλεων για την έκδοση 200i ABS του καταξιωμένου Agility 16+. Συμμορφωμένο στις προδιαγραφές Euro4 και με όπλα του την ευελιξία και την ευχρηστία αναμένεται να ανακηρυχθεί σε πρωταγωνιστή των αστικών διαδρομών.

Εξοπλισμένος με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ο τετράχρονος κινητήρας του έχει γίνει ακόμα πιο οικονομικός, διατηρώντας ωστόσο αναλλοίωτη την απόδοση των 11,2 ίππων και 12Nm ροπής. Οι βελτιώσεις που έχουν γίνει προσφέρουν πιο μεστή απόδοση στις χαμηλο-μεσαίες στροφές, κάτι που μεταφράζεται σε καλύτερες επιταχύνσεις, τόσο εν κινήσει όσο και από στάση. Πέραν των βελτιώσεων στον κινητήρα, το νέο 16+ 200i του 2019 έχει δεχθεί στα φρένα του δικάναλο ABS Bosch τελευταίας γενιάς.

Η νέα έκδοση 200i του Kymco Agility 16+

Με τις αλλαγές αυτές, το νέο Agility 16+ 200i ABS γίνεται φιλικότερο προς το περιβάλλον, πολύ πιο οικονομικό στη χρήση και ακόμα πιο ασφαλές στο φρενάρισμα. Η απλότητα της κατασκευής συνεπάγεται μικρό κόστος, χαμηλό βάρος, εύκολη και οικονομική συντήρηση. Ο ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ψεκασμός βελτιώνει τις επιδόσεις με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών ρύπων και της κατανάλωσης, ενώ με το ρεζερβουάρ καυσίμου στα 7 λίτρα εξασφαλίζεται ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία.

Ο βασικός εξοπλισμός του νέου scooter περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δύο δισκόφρενα, θύρα USB, ντουλαπάκι που κλειδώνει, ζάντες αλουμινίου και άγκιστρο αποσκευών.

Η νέα έκδοση 200i του Kymco Agility 16+

Οι τιμή του νέου Agility 16+ 200i είναι 2.345€.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο