AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Τεχνική υποστήριξη πελατών Jeep

techniki-ypostirixi-pelaton-jeep-400253

Με την επίσημη ανάληψη των δραστηριοτήτων της Jeep στην Ελλάδα από την Fiat Chrysler Automobiles Greece στις 15 Απριλίου 2019, ξεκίνησε άμεσα και η εξυπηρέτηση των πελατών της μάρκας όσον αφορά στις υπηρεσίες After Sales.

Προς το παρόν, η τεχνική υποστήριξη των πελατών Jeep καλύπτεται από 2 σημεία στην Αθήνα (ΒΕΛΜΑΡ, FMS) και από ένα σημείο στη Θεσσαλονίκη (ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ), στο Ηράκλειο (ΠΥΡΑΜΙΣ) και στα Ιωάννινα (AUTOLINEA).

Την εβδομάδα μετά το Πάσχα θα ανακοινωθούν και νέοι συνεργάτες, ενώ το δίκτυο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί πριν το τέλος Μαΐου. Η εργοστασιακή εγγύηση και οποιαδήποτε άλλη τεχνική υπηρεσία για τα αυτοκίνητα Jeep καλύπτεται προς το παρόν από τα παραπάνω σημεία.

Παράλληλα, οι ιστοσελίδες της Jeep βρίσκονται σε φάση ανανέωσης και θα είναι πλήρως λειτουργικές τις επόμενες εβδομάδες. Το τηλεφωνικό κέντρο της FCA Greece (800 11 500 800 από σταθερό χωρίς χρέωση, ή στο 210 9988 542 με αστική χρέωση) και η ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] είναι ήδη διαθέσιμες στους κατόχους Jeep, για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τις υπηρεσίες μετά την πώληση.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο