AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Ο Chris Harris οδηγεί την πολυτελή Mercedes-AMG S63 Coupe των 577 ίππων

o-chris-harris-odigei-tin-polyteli-mercedes-amg-s63-coupe-ton-577-ippon-407536

Πότε ήταν η τελευταία φορά που σκεφτήκατε την Mercedes-AMG S63 Coupe; Με το πιο πρόσφατο του βίντεο, ο Chris Harris μας υπενθυμίζει ότι ένα από τα πιο υποτιμημένα GT αυτοκίνητα της αγοράς είναι ακόμη διαθέσιμο.

Εντάξει, μπορεί η συγκεκριμένη έκδοση να μην είναι ακόμη διαθέσιμη, καθώς ο Harris οδηγεί ένα pre-facelift μοντέλο, το οποίο εξοπλίζεται με τον “παλιό” twin-turbo κινητήρα 5,5 λίτρων και όχι τον νέο 4-λιτρο. Παρ’όλα αυτά, ο πυρήνας παραμένει ο ίδιος: Η S63 Coupe προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό ταχύτητας και άνεσης, χωρίς να δέχεται την αναγνώριση που του αξίζει.

Το εσωτερικό είναι ένα από τα καλύτερα της αγοράς, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα υλικών και όλες τις νέες τεχνολογίες. Ο κινητήρας αποδίδει 577 ίππους και 900Nm ροπής, τα οποία είναι αρκετά για την κάλυψη τεράστιων αποστάσεων σε ταξίδια, αλλά και για το “κάψιμο” των λάστιχων της, όπως μας δείχνει ο παρουσιαστής του Top Gear.

Έχει σημασία που το S63 Coupe ζυγίζει πάνω από 2 τόνους; Απ’ότι φαίνεται όχι, καθώς η Mercedes έχει δώσει στο Coupe της μία πολύ δυναμική αίσθηση, ακόμη και όταν ο δρόμος “στενεύει”.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο