AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Σκίτσα της KIA με ένα νέο μικρό SUV για Millenials

skitsa-tis-kia-me-ena-neo-mikro-suv-gia-millenials-408378

H KIA δημοσίευσε 2 επίσημα σκίτσα ενός ολοκαίνουργιου μικρού SUV, το οποίο θα αποκαλυφθεί μέσα στους ερχόμενους μήνες.

Η Κορεάτικη εταιρεία δήλωσε πως ο σχεδιασμός του νέου οχήματος είναι εμπνευσμένος από το KIA SP Signature Concept και στόχος του είναι “να καλύψει τις μοναδικές προτιμήσεις και ανάγκες της γενιάς των Millenial”.

Στα σκίτσα βλέπουμε ξεκάθαρα την ομοιότητα με το SP Signature Concept, το οποίο είχε παρουσιαστεί στην Ινδία πριν λίγους μήνες. Το εμπρός μέρος, για παράδειγμα, περιλαμβάνει μία λεπτή γραμμή φωτός, η οποία διασχίζει την μάσκα, ενώ επίσης υπάρχουν οριζόντια φώτα στο χαμηλότερο μέρος του προφυλακτήρα.

Στο δεύτερο σκίτσο βλέπουμε το πίσω μέρος του νέου SUV και παρατηρούμε ένα ζευγάρι “επιθετικών” απολήξεων στις εξατμίσεις, LED φώτα και κόκκινους ανακλαστήρες.

“Έχουμε δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο το οποίο ξεχωρίζει παντού, από την πόλη έως την εξοχή. Ο ογκώδης αλλά αθλητικός σχεδιασμός του συνδυάζεται με ένα σύνολο υπηρεσιών και τεχνολογιών, που ταιριάζουν στους νέους αγοραστές παγκοσμίως. Το νέο SUV μας δεν θα μπορεί να συγκριθεί με κανένα της κατηγορίας του”, δήλωσε ο Byung Chul Juh, επικεφαλής σχεδιασμού στην Kia Motors Corporation.

H ΚΙΑ δήλωσε πως το νέο SUV θα κυκλοφορήσει στην Κορέα μετά το καλοκαίρι του 2019, πριν ξεκινήσει να διατίθεται παγκοσμίως.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο