AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Πού θα δείτε πρώτοι το νέο C

pou-tha-deite-protoi-to-neo-c-287743

Το πρώτο Ford Focus που πάτησε τους τροχούς του στη χώρα μας, στην πλούσια έκδοση ST-Line, εκτίθεται ήδη στη μαρίνα του Φλοίσβου.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, το νέο Ford Focus σε σπορ έκδοση ST-Line περιμένει τους επισκέπτες να το περιεργαστούν από κοντά και να γνωρίσουν τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά απόδοσης, οικονομίας και ασφάλειας του μοντέλου. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Ford θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για το προωθητικό πρόγραμμα λανσαρίσματος του νέου Focus, σύμφωνα με το οποίο προβλέπεται η παροχή premium εξοπλισμού σε όλους όσοι το προ-παραγγείλουν. Στον δωρεάν επιπλέον εξοπλισμό περιλαμβάνονται:

• Auto Park Assist

• Κάμερα οπισθοπορείας

• Προστατευτικά στα άκρα των θυρών (Door Edge protector)

• Σύστημα απεικόνισης πληροφοριών Heads-up display

Η προσφορά του premium εξοπλισμού ισχύει για τις εκδόσεις ST-Line και παραγγελίες που θα υποβληθούν στους επισήμους εμπόρους μέχρι και 28/9/2018.

Ταυτόχρονα με το νέο Ford Focus, οι επισκέπτες της μαρίνας Φλοίσβου έχουν τη δυνατότητα να περιεργαστούν επίσης τα δημοφιλή SUV Kuga και EcoSport, ενώ ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό ξεναγεί όλους τους ενδιαφερόμενους στο συναρπαστικό κόσμο των νέων τεχνολογικών υποβοήθησης της οδήγησης και ασφάλειας της Ford.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του περιπτέρου είναι Δευτέρα 20:00-22:00 & Τρίτη έως Κυριακή 19:00-23:00.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο