AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Ferrari και υβριδικό γίνεται; Ναι, αλλά με 1.000 ίππους! [εικόνα]

ferrari-kai-yvridiko-ginetai-nai-alla-me-1-000-ippous-eikona-415014

H Ferrari δημοσίευσε μία εικόνα-teaser του υβριδικού supercar που θα παρουσιάσει στις 29 Μαΐου.

Το αυτοκίνητο με την κωδική ονομασία F173, υπόσχεται να είναι ένα από τα πιο συγκινητικά αυτοκίνητα που έχει παρουσιάσει η Ιταλική εταιρεία τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και αν γνωρίζουμε ότι το αυτοκίνητο θα είναι γεμάτο από προηγμένες τεχνολογίες, στην εικόνα βλέπουμε έναν αρκετά “ρετρό” σχεδιασμό.

Στην εικόνα που κάνει τον γύρο των social media, βλέπουμε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, το οποίο διαθέτει απολήξεις εξατμίσεων τοποθετημένες κεντρικά, όπως ήταν και στα πρωτότυπα που είχαν εντοπιστεί σε δοκιμές. Επίσης, βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο θα έχει 4 φώτα στο πίσω μέρος, αλλά αντίθετα με τις υπόλοιπες Ferrari όπως η F8 Tributo και η 812 Superfast, τα φώτα της F137 είναι πιο τετραγωνισμένα.

Αναφορές θέλουν την νέα Ferrari να εξοπλίζεται με έναν twin-turbo V8 3,9 λίτρων και με 3 ηλεκτροκινητήρες. Η συνολική απόδοση θα είναι περίπου 986 ίπποι, με τους δύο ηλεκτροκινητήρες να κινούν τους εμπρός τροχούς και τον τρίτο να τοποθετείται εντός της μετάδοσης, κάνοντας το αυτοκίνητο τετρακίνητο.

Η νέα Ferrari, μπορεί να είναι ισχυρότερη από την LaFerrari, αλλά δεν είναι ο αντικαταστάτης του υβριδικού hypercar. Αντίθετα, προσπαθεί να δημιουργήσει μία νέα αγορά, με ένα μοντέλο που θα τοποθετείται πάνω από τις F8 και 812 στην γκάμα της εταιρείας.

View this post on Instagram

Get ready. Two days to go. #Ferrari

A post shared by Ferrari (@ferrari) on

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο