AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η Bugatti La Voiture Noire κέρδισε το βραβείο σχεδιασμού στο Concorso d’Eleganza

i-bugatti-la-voiture-noire-kerdise-to-vraveio-schediasmou-sto-concorso-deleganza-415601

Η Buggati βραβεύτηκε με το Βραβείο Σχεδιασμού για την εντυπωσιακή La Voiture Noire, κατά τη διάρκεια της έκθεσής της στην εκδήλωση Concorso d’Eleganza, που έλαβε χώρα στις ακτές της λίμνης Como, στην Ιταλία.

Έχοντας παρουσιαστεί στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, το La Voiture Noire δημιουργήθηκε ως ένα μοναδικό αυτοκίνητο, για τον εορτασμό των 110 ετών της εταιρείας και ως φόρος τιμής για την θρυλική Type 57SC Atlantic.

Το  αμάξωμα είναι το ίδιο με τις Divo και Chiron, όπως και ο quad-turbo W16 κινητήρας των 8 λίτρων, αποδίδοντας 1.479 ίππους και 1.600Nm ροπής.

Το ‘La Voiture Noire’ μεταφράζεται από τα Γαλλικά στο “το Μαύρο Αυτοκίνητο” και αναφέρεται στην δεύτερη Type 57SC Atlantic, κάτοχος της οποίας ήταν ο ίδιο ο Jean Bugatti, η οποία απλώς εξαφανίστηκε, χωρίς κανείς να ξέρει που βρίσκεται ή τι της συνέβη.

Το Μαύρο Αυτοκίνητο της Bugatti έχει επίσης τον τίτλο του πιο ακριβού καινούργιου αυτοκινήτου όλων των εποχών, με τον αγοραστή του να πληρώνει 16,7 εκατ. ευρώ για την απόκτηση της.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο