AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Νέο ρεκόρ για την μεγαλύτερη συγκέντρωση Bentley

neo-rekor-gia-tin-megalyteri-sygkentrosi-bentley-461048

Μπορεί τα βλέμματα του κόσμου να είναι στραμμένα στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, αλλά η Bentley έθεσε ένα νέο ρεκόρ για την μεγαλύτερη συνάντηση των αυτοκινήτων της στο 2019 Salon Prive Concours d’Elegance.

Συνολικά 1.321 Bentley συγκεντρώθηκαν στο γκαζόν του Blenheim Palace, στο Oxfordshire της Αγγλίας, για το ετήσιο ράλι της Δευτέρας, δημιουργώντας ένα μαγευτικό θέαμα.

Από το παλιότερο αυτοκίνητο  της εταιρείας μέχρι και το EXP 100 GT, όλες οι γενιές της Bentley παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση. Η τέχνη του Mulliner ξεχώρισε με μία Corniche του 1939, ένα αυτοκίνητο που καταστράφηκε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και το επανέφεραν στην αρχική του κατάσταση. Οι μοντέρνες Flying Spur, Continental GT V8 και Bentayga Hybrid ήταν επίσης στην εκδήλωση.

“Η όψη των 1.321 Bentley σε ένα μέρος είναι πραγματικά μαγευτική” δήλωσε ο CEO Adrian Hallmark. “Ευχαριστούμε τους διοργανωτές του Salon Prive που έκαναν την φετινή εκδήλωση έναν ξεχωριστό εορτασμό για την Bentley”.

O CEO ανακοίνωσε επίσης την αναγέννηση του 4.5L Blower. Θα παραχθούν συνολικά 12 κομμάτια και θα χρειαστούν 2 χρόνια για την κατασκευή τους. Κάθε αυτοκίνητο θα είναι πιστό αντίγραφο του γνησίου, με την διαφορά ορισμένων αλλαγών έτσι ώστε το νέο Blower να συμμορφώνεται με τους σύγχρονους κανονισμούς κυκλοφορίας.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο