AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Μία Bentley Flying Spur First Edition δημοπρατήθηκε προς 700.000€

mia-bentley-flying-spur-first-edition-dimopratithike-pros-700-000e-441748

Η Bentley σύλλεξε 700.000€ προσφέροντας μία Flying Spur First Edition σε μία φιλανθρωπική δημοπρασία, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στο Elton John AIDS Foundation.

Η δημοπρασία έλαβε χώρο στη Villa Dorane στην Γαλλία, με οικοδεσπότες τους Sir Elton και David Furnish, ενώ βρέθηκε εκεί και ο Chris Martin των Coldplay.

Ο νικητής της δημοπρασίας είναι πλέον ο περήφανος κάτοχος μίας νέας Bentley Flying Spur First Edition, ενώ η Bentley τον προσκάλεσε να συνεργαστεί με ένα μέλος της ομάδας σχεδιασμού έτσι ώστε να το εξατομικεύσει το αυτοκίνητο του όπως επιθυμεί.

Η έκδοση First Edition της νέας Bentley θα είναι διαθέσιμη για τους πρώτους 12 μήνες παραγωγής του αυτοκινήτου. Πέρα από τα ειδικά σήματα, οι Flyin Spur First Edition διαθέτουν ζάντες 22 ιντσών και σχεδόν όλα τα έξτρα του προαιρετικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου του φωτιζόμενου σήματος στο καπό.

Ο W12 κινητήρας των 6 λίτρων αποδίδει 626 ίππους και 900Nm ροπής, ενώ ένα αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων στέλνει την δύναμη σε όλους τους τροχούς.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο