AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

H νέα Bentley Flying Spur έχει στο καπό της ένα αναδυόμενο «Flying B» [βίντεο]

h-nea-bentley-flying-spur-echei-sto-kapo-tis-ena-anadyomeno-flying-b-vinteo-395599

Η Bentley δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες τις ανερχόμενης νέας Flying Spur, μαζί με ένα βίντεο που παρουσιάζει το αναδυόμενο και φωτιζόμενο «Flying B» στο καπό.

Η νέα Flying Spur θα βασίζεται στην πλατφόρμα MSB, όπως η Continental GT και Porsche Panamera, αλλά αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από μία τετράπορτη έκδοση του Βρετανικού coupe. Η Bentley θέλει να δώσει στην Flying Spur τον δικό της σχεδιαστικό χαρακτήρα, με μοναδικές εξωτερικές λεπτομέρειες.

Το νέο πολυτελές sedan θα προσφέρεται με τουλάχιστον τρεις επιλογές κινητήρα. Θ κορυφαία έκδοση θα εξοπλίζεται με τον γνωστό W12 6.000 κυβικών, ενώ θα είναι διαθέσιμος και ένας V8 4.000 κυβικών και μία plug-in υβριδική έκδοση με έναν V6 2.900 κυβικών, στοχευμένη στις αγορές με την υψηλή φορολογία. Δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε και μία έκδοση «Speed» για την Flying Spur με τον W12.

Η νέα Flying Spur έρχεται για να αντιμετωπίσει μοντέλα όπως η Rolls Royce Ghost και η Mercedes-Maybach S-Class. Δεν γνωρίζουμε καμία πληροφορία για το εσωτερικό του νέου αυτοκινήτου, αλλά και χωρίς αλλαγές από την Continental GT, σίγουρα θα ήταν μία φανταστική καμπίνα.

Η Bentley γιορτάζει τα 100α της γενέθλια αυτό το έτος και θα πραγματοποιήσει μία ειδική εκδήλωση για την περίσταση τον Ιούλιο. Αυτή η εκδήλωση δείχνει σαν την τέλεια ευκαιρία να παρουσιαστεί η νέα Flying Spur.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο