AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Πινακίδα κυκλοφορίας σουβλίζει μία Corvette!

pinakida-kykloforias-souvlizei-mia-corvette-508987

Μία πινακίδα κυκλοφορίας και ο στύλος της διαπέρασαν το πίσω μέρος μίας Corvette στη Florida των Η.Π.Α., με τον οδηγό του αυτοκινήτου να έχει πολλή τύχη σε αυτό το συμβάν.

Ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου βρισκόταν την προηγούμενη Τρίτη (παραμονή της πρωτοχρονιάς) στον interstate 95 της πολιτείας της Florida. Στις 15:30 (τοπική ώρα) συνέβη το εξής κοντά στην έξοδο του αυτοκινητοδρόμου προς το Pembroke: Ένα δυνατό χτύπημα συγκλόνισε την Corvette C7 του πιο πάνω οδηγού. Αρχικά, αυτός νόμισε πως ένα άλλο όχημα τον εμβόλισε από πίσω. Στη συνέχεια, σταμάτησε δεξιά, βγήκε έξω από το αυτοκίνητό του και είδε τη μεγάλη πινακίδα σφηνωμένη στο πίσω μέρος της Corvette του! Για την ακρίβεια, ο στύλος της πινακίδας έσπασε το πίσω παρμπρίζ και καρφώθηκε στο χώρο αποσκευών. Αργότερα, ο οδηγός αφηγήθηκε στο πρακτορείο ειδήσεων “7News” στο Μαϊάμι πως δεν είδε την πινακίδα να έρχεται.

Η αιτία δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη

Οι ανακριτές, που ανέλαβαν την υπόθεση, δε γνωρίζουν ακόμη πως ήταν δυνατό η πινακίδα να… σουβλίσει την Corvette. Το πιθανότερο είναι πως αιτία για το συγκεκριμένο γεγονός είναι ένα ατύχημα, που προηγήθηκε και στο οποίο ενεπλάκησαν τέσσερα αυτοκίνητα. Στο συγκεκριμένο ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματίες, αν και μία κυρία έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, εξαιτίας της αναδίπλωσης ενός αερόσακου στο αυτοκίνητό της, κάτι που την τρόμαξε.

Αστυνομικοί βοήθησαν στην απομάκρυνση της πινακίδας

Αστυνομικοί της Florida highway patrol βοήθησαν τον εμβρόντητο οδηγό της Corvette να απομακρύνει την πινακίδα από το σπορ αυτοκίνητό του. Ευτυχώς, φυσικά, που ο στύλος δεν πέρασε μέσα στο αυτοκίνητο μέσα από το μπροστινό παρμπρίζ και δεν κατέληξε στο cockpit. Εκτός αυτού, ο οδηγός μπορεί να αισθάνεται και ευτυχής, που δεν οδηγούσε ακόμη τη νέα Corvette C8, δηλαδή τη νεότερη γενιά του αυτοκινήτου του, στο οποίο ο κινητήρας βρίσκεται στο κέντρο, ουσιαστικά στο σημείο, που χτύπησε η πινακίδα…

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο