AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Myavis.gr: Ένα website, αμέτρητες επιλογές leasing αυτοκινήτου

myavis-gr-ena-website-ametrites-epiloges-leasing-aftokinitou-614186

Όλοι έχουμε μία ιδέα για το leasing στο μυαλό μας: κάποιοι πιστεύουν ότι είναι μια εξαιρετική λύση για εταιρείες ενώ άλλοι θεωρούν πως το leasing συμφέρει μόνο στα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού. Οι περισσότεροι όμως, δεν φανταζόμαστε ότι υπάρχουν τόσες δυνατότητες, όσες προσφέρει η AVIS, πρωτοπόρος επί σειρά ετών στον χώρο της μίσθωσης αυτοκινήτων.

Η Avis πλέον παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Το leasing εξυπηρετεί ιδιώτες και επαγγελματίες στην απόκτηση νέου αλλά και μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, έχει διάρκεια από 2 μέχρι και 5 χρόνια, ενώ κατά τη λήξη του συμβολαίου, το όχημα μπορεί να επιστραφεί, να αλλαχθεί με ένα καινούργιο, ή ακόμη και να εξαγοραστεί από τον οδηγό. Φυσικά, όλα τα έξοδα χρήσης -όπως τα τέλη κυκλοφορίας, τα ασφάλιστρα, το service και η αλλαγή ελαστικών- αναλαμβάνει η Avis, ενώ ο οδηγός απλώς πληρώνει ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα.

Myavis.gr

Με γνώμονα την καινοτομία αλλά και την επιθυμία να προσφέρει επιλογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της, η Avis σχεδίασε και δημιούργησε το myavis.gr. Στόχος ήταν να προσφέρει λύσεις, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες, μέσα από ένα φιλικό για το χρήστη, σύγχρονο ψηφιακό κανάλι επικοινωνίας.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει την δυνατότητα να επιλέξει το αυτοκίνητο που επιθυμεί σε προνομιακές τιμές ανάμεσα σε περισσότερα από 60 Top Deals ή να «σχεδιάσει» το δικό του αυτοκίνητο που θέλει, με τον εξοπλισμό και το μηνιαίο μίσθωμα που επιθυμεί μέσα από το διαμορφωτή (configurator) που υπάρχει ενσωματωμένος στη σελίδα. Έτσι ο χρήστης έχει την δυνατότητα να δει και να επιλέξει όχημα μέσα από όλα τα αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Κάτι που κάνει το myavis.gr να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι η αποκλειστική υπηρεσία «Track Your Car», μέσα από την οποία ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη του αιτήματός του για την μίσθωση ενός αυτοκινήτου. Μετά το αρχικό αίτημα ενδιαφέροντος, ο πελάτης μπορεί να δει τη πορεία του αιτήματός του, να επικοινωνήσει με πωλητή της εταιρίας, να καταθέσει ηλεκτρονικά όλα τα απαραίτητα έγγραφα εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, έχει ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία του νέου του αυτοκινήτου, από τη χρονική στιγμή της παραγγελίας έως την παραλαβή του οχήματος.

Εκτός των παραπάνω, οι πελάτες της Αvis μπορούν, μέσω του site αλλά και μέσω του smartphone App, να κλείσουν εύκολα τα ραντεβού τους για service, να ενημερωθούν για το πότε πρέπει να «περάσουν» ΚΤΕΟ, αλλά και να βρουν με ευκολία όλα τα απαραίτητα έγγραφα που ενδέχεται να χρειαστούν για το αυτοκίνητό τους.

Leasing νέων αυτοκινήτων

Στο site της Avis, ,μπορείς να βρεις όλους τους λόγους για τους οποίους συμφέρει το leasing και να ενημερωθείς για τα προνόμια που προσφέρει. Ο πελάτης, ιδιώτης ή επαγγελματίας, μπορεί να επιλέξει το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο που χρειάζεται, με τα χαρακτηριστικά που θέλει και το μίσθωμα που τον εξυπηρετεί.

Ανάμεσα στα Top Deals βρίσκονται πάντα τα τελευταία μοντέλα που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, με πλούσιο εξοπλισμό και το πλέον ανταγωνιστικό μίσθωμα. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να διαμορφώσει το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει επιλέγοντας: κατασκευαστή, καύσιμο, μοντέλο-έκδοση, κιβώτιο ταχυτήτων (μηχανικό-αυτόματο), συνδεσιμότητα Bluetooth, αισθητήρες και κάμερα παρκαρίσματος, ηλιοροφή καθώς οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ ή έξτρα εξοπλισμό μέσω του on-line/real-time διαμορφωτή.

Η προσφορά που παρέχεται από το site περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον πελάτη όπως μηνιαίο μίσθωμα, ενώ έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την προκαταβολή που τον εξυπηρετεί αλλά και την διάρκεια της μίσθωσης και τα χιλιόμετρα. Στη συνέχεια, πωλητής της ομάδας του leasing θα επικοινωνήσει με τον πελάτη και θα παρέχει κάθε διευκρίνιση σχετικά με την προσφορά του.

Leasing Μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η Αvis, με την εμπειρία χρόνων στην αγορά αυτοκινήτου, αντιλαμβάνεται ότι στις παρούσες συνθήκες, υπάρχουν πελάτες που χρειάζονται νέες ευέλικτες και πιο οικονομικές λύσεις leasing.

Η υπηρεσία του Leasing Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων με την «σφραγίδα ποιότητας» της Avis είναι διαθέσιμη από αρχές του Μαΐου. Οι επισκέπτες του myavis.gr μπορούν να μεταβούν εύκολα από την αρχική σελίδα στην κατηγορία “μεταχειρισμένα” και να δουν όλες τις προσφορές για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Το Leasing Μεταχειρισμένων αυτοκινήτων προσφέρει στους πελάτες όλα τα προνόμια του leasing, μαζί με την εγγύηση της Avis. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει το αυτοκίνητο που επιθυμεί ενώ έχει τη δυνατότητα επιλογής διάρκειας μίσθωσης ανάμεσα σε 24 ή 36 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ανακαλύψετε όλες τις Avis Leasing προσφορές μπορείτε να επισκεφθείτε το site

https://www.myavis.gr/

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο