MOTOTYPOS

Ήρθε το ανανεωμένο MAXSYM TL 508

irthe-to-ananeomeno-maxsym-tl-508-621806

Το ανανεωμένο MAXSYM TL ήρθε και θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες ημέρες στο δίκτυο συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Η τελευταία έκδοση, προδιαγραφών Euro5, του MAXSYM TL είναι εφοδιασμένη με δικύλινδρο σε σειρά, 8 βάλβιδο με 2 εκκεντροφόρους (DOHC) κινητήρα, που έχει αυξημένη χωρητικότητα στα 508 κ.εκ. από τα 465 κ.εκ. της προηγούμενης έκδοσης.

Η αύξηση του κυβισμού, σε συνδυασμό με την αύξηση της σχέσης συμπίεσης στα 10.9:1 και τη χρήση αναβαθμισμένου λογισμικού στην μονάδα ECU της CONTINENTAL, βοήθησε στην αύξηση της ιπποδύναμης σε 46 ίππους, που παραμένει μέσα στα όρια για οδήγησή με δίπλωμα Α2. Ταυτόχρονα, ο κινητήρας αποδίδει μεγαλύτερη ροπή σε χαμηλότερες στροφές (50Nm / 5.250 σ.α.λ.).

Το νέο MAXSYM TL 508 είναι τώρα εξοπλισμένο με νέο σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (keyless) το οποίο επιτρέπει την εκκίνηση/απενεργοποίηση του κινητήρα, το άνοιγμα της σέλας, το άνοιγμα του ρεζερβουάρ καυσίμου και το κλείδωμα του τιμονιού κατά τη στάθμευση χωρίς τη χρήση κλειδιού.

Επίσης η θύρα USB στο εσωτερικό της ποδιάς αναβαθμίστηκε σε USB QC3.0 επιτρέποντας την φόρτιση των ηλεκτρονικών συσκευών εν κινήσει.

Ένα κόκκινο διακριτικό αυτοκόλλητο με την ένδειξη “508”, τοποθετημένο στις πλαϊνές πλευρές της μάσκας το κάνει να ξεχωρίζει εμφανισιακά από τον προκάτοχό του.

Το MAXSYM TL 508 διατηρεί το ίδιο στιβαρό πλαίσιο και τις αναρτήσεις, Upside Down πιρούνι 41mm με διπλές πλάκες εμπρός και ψαλίδι αλουμινίου με μονό ρυθμιζόμενος αμορτισέρ αερίου-λαδιού και μοχλικό σύστημα, με την προηγούμενη έκδοση. Ίδια παραμένουν και τα παρακάτω στοιχεία του εξοπλισμού.

Τη σύγχρονη εικόνα συμπληρώνει ο πίνακας ελέγχου, στο αριστερό τμήμα του βρίσκονται όλες οι ενδεικτικές λυχνίες ενώ στο δεξί τμήμα υπάρχει έγχρωμη οθόνη με ενδείξεις τάσης μπαταρίας, ρολόι, θερμοκρασίας περιβάλλοντος, στάθμης βενζίνης, μερικό και ολικό χιλιομετρητή. Στο κέντρο του πίνακα υπάρχει έγχρωμη TFT LCD οθόνη 4.5” με αυτόματη ρύθμιση επιπέδου φωτεινότητας. Η κεντρική οθόνη διαθέτει 3 εξατομικευμένα θεματικά interfaces και κάθε interface προσφέρει 5 διαφορετικές οθόνες που εστιάζουν στις ανάγκες πληροφόρησής του, όπως ο υπολογιστής ταξιδίου και η κατάσταση του οχήματος.

Τέλος ο χώρος κάτω από τη χωράει άνετα ένα Full Face κράνος ή δυο Jet και στο εσωτερικό τμήμα της ποδιάς, υπάρχουν επιπλέον δύο αποθηκευτικοί χώροι και ο ανεμοθώρακας (ζελατίνα) είναι ρυθμιζόμενος σε 2 θέσεις.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο