MOTOTYPOS

Πρωτάθλημα Yamaha R7 Cup series από την Yamaha Motor Europe

protathlima-yamaha-r7-cup-series-apo-tin-yamaha-motor-europe-625512

Η Yamaha Motor Europe ανακοίνωσε τη διοργάνωση του Yamaha R7 Cup series, που θα διεξαχθεί το 2022 σε εθνικό επίπεδό σε όλη την Ευρώπη και θα είναι μια κατηγορία αγώνων ενιαίου χαρακτήρα με έμφαση το χαμηλό κόστος και τη φιλικότητα.

Στόχος του  Yamaha R7 Cup series είναι να προσφέρει την δυνατότητα συμμετοχής όχι μόνο στους νέους σε ηλικία αγωνιζόμενους άλλα και σε κάθε αναβάτη που θέλει να δοκιμάσει την εμπειρία του αγώνα ή να δοκιμάσει τις δυνατότητες του ανεβαίνοντας από τα track days στους αγώνες.

Στο τέλος της χρονιάς οι 30 καλύτεροι αναβάτες, που θα προταθούν από τις χώρες που διοργανώνουν το Yamaha R7 Cup, θα αγωνισθούν στο διπλό τελικό αγώνα R7 Series European SuperFinale που θα γίνει παράλληλα με τον τελευταίο, επί Ευρωπαϊκού εδάφους, αγώνα του FIM Superbike World Championship.

Paolo Pavesio: Διευθυντής, Marketing και Motorsport, Yamaha Motor Europe

“Η ιδέα πίσω από τα εθνικά Κύπελλα R7 και το Ευρωπαϊκό SuperFinale της Σειράς R7 είναι διαφορετική από εκείνη των άλλων σειρών αγώνων που διοργανώνουμε, καθώς δεν έχουν σχεδιαστεί ειδικά για νέους αναβάτες που θέλουν να εξελιχθούν σαν αναβάτες αγώνων. Αντ ‘αυτού, έχουν σχεδιαστεί για να είναι οικονομικά προσιτοί και προσβάσιμοι για όσους αναβάτες θέλουν να αγωνιστούν σε στόχο την ευχαρίστηση του αγώνα ή να δοκιμάσουν την έξαψη και την εμπειρία του αγώνα. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια σειρά με πραγματικό πνεύμα ομάδας, που καλοδέχεται όλους τους αναβάτες ανεξαρτήτως ηλικίας ή προέλευσης. Μια εκδήλωση όπου ο πατέρας θα μπορεί να αγωνιστεί μαζί με τα παιδιά του ή οι φίλοι να ανταγωνιστούν για να δουν ποιος τελικά είναι ο ταχύτερος. Όμως, τόσο όσο αφορά την διασκέδαση όσο και τον αγώνα, είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε πραγματικό ανταγωνισμό καθώς οι αναβάτες θα αγωνίζονται για να εξασφαλίσουν μια θέση στην εκκίνηση του  R7 Series European SuperFinale

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο