MOTOTYPOS

Ανοίγουν οι παραγγελίες για την Aprilia Tuareg 660

anoigoun-oi-parangelies-gia-tin-aprilia-tuareg-660-626567

Η νέα adventure μοτοσυκλέτα της Aprilia θα είναι διαθέσιμη στα σημεία πώλησης Aprilia από τον Δεκέμβριο.

Για να γιορτάσει την επιστροφή του θρυλικού off-road μοντέλου, η Aprilia ανάπτυξε ένα διαδικτυακό πρόγραμμα προκράτησης, που προσφέρει ένα σημαντικό οικονομικό όφελος σε όσους κάνουν την προκράτηση και βέβαια το προνόμιο να είναι μέσα στους πρώτους που θα αποκτήσουν τη μοτοσυκλέτα.

Από την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα tuareg660.aprilia.com που είναι προσβάσιμη και από τη σελίδα aprilia.com όπου θα είναι δυνατή η προκράτηση της Tuareg 660.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν online το χρώμα και το σημείο πώλησης όπου θα παραλάβουν τη μοτοσυκλέτα τους. Οι πρώτες μονάδες που θα παραχθούν, θα προορίζονται για όσους έχουν πραγματοποιήσει προκράτηση, στους οποίους η Aprilia καλύπτει και τα επιπλέον έξοδα (πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιση) χωρίς επιβάρυνση στην τιμή, που ξεκινά από 12.190 ευρώ (με ΦΠΑ και τέλη ταξινόμησης).

Η Aprilia Tuareg 660 γεννήθηκε στη μηχανική βάση των RS 660 και Tuono 660 και έχει σχεδιαστεί για να ξεπερνά τις πιο δύσκολες off-road συνθήκες και ταυτόχρονα να είναι εύκολη και άνετη στα ταξίδια. Ελαφριά και ισχυρή (187 kg για ισχύ 80 HP) η νέα Tuareg 660 έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση εκτός δρόμου, με μεγάλο και ψηλό τιμόνι και πολύ λεπτό κεντρικό μέρος που διευκολύνει τις μετατοπίσεις στη σέλα. Η μεγάλη διαδρομή των αναρτήσεων εγγυάται την ικανότητα να ξεπερνά κάθε εμπόδιο αλλά και την άνετη οδήγηση στον δρόμο και τα ταξίδια.

Η Aprilia Tuareg 660 είναι εξοπλισμένη με τον νέο παράλληλο δικύλινδρο, νέας γενιάς κινητήρα, με απόδοση 80 ίππων και ροπή 70 Nm, θα υπάρχει και έκδοση μειωμένης ισχύος στα 35 kW (50 ίππων) για οδηγούς με δίπλωμα Α2.

Famous Mitre Peak rising from the Milford Sound fiord. Fiordland national park, New Zealand

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει σύστημα φωτισμού full LED με περιμετρικά DRL και έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT 5 ιντσών. Το πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων APRC με Ride-by-Wire και το σύστημα πολλαπλής χαρτογράφησης είναι επίσης στο στάνταρ βασικό εξοπλισμό και περιλαμβάνει έλεγχο πρόσφυσης, cruise control, φρένο κινητήρα και τέσσερα ρυθμιζόμενα Riding Modes (προγράμματα οδήγησης).

Η χρωματική γκάμα περιλαμβάνει 3 επιλογές: Τα Acid Gold και Martian Red με ενδεικτική τιμή λιανικής 12.190€  και το ιδιαίτερο Indaco Tagelmust, με ενδεικτική τιμή λιανικής 12.890 ευρώ.

Για την Tuareg 660, όπως και για όλες τις μοτοσυκλέτες Aprila, προσφέρεται δωρεάν ένα σημαντικό πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει, 2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και 4 χρόνια οδική βοήθεια

a journey in himalayan range in spiti valley
car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο