MOTOTYPOS

Η εκατομμυριοστή Triumph

i-ekatommyriosti-triumph-628608

Λίγο πριν μπει το 2022, η χρονιά που το Αγγλικό εργοστάσιο θα γιορτάσει την 120η επέτειο, η Triumph ανακοίνωσε την παραγωγή της εκατομμυριοστής μοτοσυκλέτας της σύγχρονης εποχής (1990 έως σήμερα) που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου στο Χίνκλεϊ.

 

Η εκατομμυριοστή μοτοσυκλέτα που αποκαλύφθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Triumph στο Χίνκλεϊ από τον CEO Nick Bloor, είναι μια Tiger 900 Rally Pro βαμμένη σε ένα μοναδικό custom χρωματικό συνδυασμό.

Με τη μοναδική custom ασημένια βαφή και τα γραφικά του ενός εκατομμυρίου, αυτή η πολύ ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα ορόσημο θα εμφανίζεται στο περίπτερο της Triumph στη φετινή έκθεση Motorcycle Live στο NEC και στη συνέχεια στο Triumph Factory Visitor Experience σε μια νέα, θεματική έκθεση της επετείου των 120 χρόνων.

Ο Nick Bloor CEO της Triumph δήλωσε:

«Όλοι στην Triumph είναι απίστευτα περήφανοι που έπαιξαν ρόλο στην επίτευξη μιας τόσο σημαντικής στιγμής στη σύγχρονη ιστορία αυτής της εμβληματικής μάρκας. Στα 31 χρόνια από τότε που επαναλανσάραμε την Triumph με μια νέα σειρά βρετανικών μοτοσυκλετών στην Κολωνία το 1990, έχουμε μοιραστεί τόσες πολλές υπέροχες στιγμές με τους θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο. Από την επιστροφή στην αρένα των πρωταθλητών TT, στην είσοδο στο paddock του MotoGP με τη συνεργασία μας για τον κινητήρα της Moto2, έως την υποστήριξη του μεγαλύτερης παγκόσμιας εκδήλωσης μοτοσυκλέτας, Distinguished Gentleman’s Ride, του σπουδαίου σκοπού του για υγεία και ευημερία – για να αναφέρουμε μόνο μερικές από αυτές τις στιγμές. Η επιτυχία της Triumph πηγάζει πάντα από το πάθος και τη δέσμευση που μοιραζόμαστε με τους αναβάτες μας».

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο