MOTOTYPOS

Project ‘Yard Built Free Spirits’ της Yamaha, με πρωταγωνιστή το Ν. Πλυτά και την XSR125

project-yard-built-free-spirits-tis-yamaha-me-protagonisti-to-n-plyta-kai-tin-xsr125-629488

Το Πανευρωπαϊκό Project ‘Yard Built Free Spirits’ είναι μια καμπάνια της Yamaha Ευρώπης που υποστηρίζει αναβάτες ώστε να προσαρμόσουν και να αναβαθμίσουν την XSR125, που χρησιμοποιούν για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, σύμφωνα με τις προσωπικές τους επιλογές.

Η Ελλάδα είναι μία από τις 6 χώρες της Ευρώπης που επιλέχθηκαν να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη ενέργεια και η Μοτοδυναμική, αντιπρόσωπος της Yamaha για την Ελλάδα, επέλεξε τον Νικόλα Πλυτά, πρωταθλητή θαλάσσιων sports σε διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου, ως τον κύριο πρωταγωνιστή για τη συμμετοχή της στο ‘Yard Built Free Spirits’.

Ο Νικόλας Πλυτάς είναι πρωταθλητής θαλάσσιων sport, σε διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου και έχει καταφέρει να κατακτήσει αμέτρητες διακρίσεις και νίκες κυρίως στο θαλάσσιο σκι, αλλά και το wakeboarding, skateboarding, snowboarding και surfing. Ο Νικόλας, εκπροσωπώντας το 2018 και το 2019 τη χώρα μας στο ISA World Surfing Games στην Ιαπωνία, είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που κέρδισε ποτέ σε Παγκόσμιους Αγώνες Surfing.

Προκειμένου ο Νικόλας να μετακινείται για τις καθημερινές του δραστηριότητες, αλλά και να μπορεί να μεταφέρει τον εξοπλισμό του, έχει επιλέξει τη νέα Sport Heritage XSR125 της Yamaha. Μία πρόσθετη σχάρα στα πλαϊνά της μοτοσυκλέτας επιτρέπει στον Νικόλα να μπορεί να μεταφέρει τη σανίδα και το βίντσι του σε οποιαδήποτε σημείο. Με την προσθήκη αυτή, η XSR125 αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και θεωρείται ως ο πιο πιστός συνεργάτης του Νικόλα.

Πρόσθετες αλλαγές είναι, η μετακίνηση τής εξάτμισης σε ψηλότερο σημείο για να προστατεύεται από το νερό και την άμμο, η αλλαγή του χρώματος στην θρυλική μπλε απόχρωση, τα λάστιχα Pirelli που είναι κατάλληλα και για εκτός δρόμου χρήση, το προστατευτικό για το μπροστινό φανάρι, η νέα, minimal βάση πινακίδας κυκλοφορίας, τα φλας LED, καθώς και τα αυτοκόλλητα σε στυλ Yamaha XT500 του 1979. Όλα τα αξεσουάρ που είναι τοποθετημένα στην XSR125 ανήκουν στη συλλογή των Γνήσιων Αξεσουάρ της Yamaha.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο