MOTOTYPOS

Νέο SYM FNX 125 – Πρακτικό, οικονομικό και στιλάτο! 

neo-sym-fnx-125-praktiko-oikonomiko-kai-stilato-633305

H SYM παρουσίασε το νέο FNX 125, ένα στιλάτο scooter με συμμαζεμένες διαστάσεις και χαμηλή κατανάλωση.

Σχεδιαστικά το FNX 125 συνδυάζει τις καθαρές γραμμές με επίπεδες επιφάνειες που του δίνουν ένα κλασσικό άλλα ταυτόχρονα και μοναδικό στυλ . Τα φωτιστικά σώματα του FNX 125 είναι LED και ο προβολέας πλαισιώνεται από τα φώτα ημέρας (DRL) και τα φλας, ο LCD πίνακας οργάνων είναι έγχρωμος με αυτόματη ρύθμιση επιπέδου φωτεινότητας.

Ο νέος κινητήρας του FNX 125 προδιαγραφών Euro 5, αποδίδει 11,5 ίππους και ροπή 10.3Nm που προσφέρουν επαρκέστατες επιδόσεις σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση 2,4L/100 χιλιόμετρα. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού της CONTINENTAL και η μετάδοση είναι αυτόματη CVT με ιμάντα.

Η τάπα του ρεζερβουάρ βρίσκεται στο εσωτερικό της ποδιάς και το ρεζερβουάρ είναι χαμηλά κάτω από τα πόδια του αναβάτη, κρατώντας έτσι το κέντρο βάρους του FNX 125 χαμηλό.

Ο χώρος κάτω από τη σέλα είναι αρκετός για ένα full face κράνος, στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχει και  θήκη για μικροαντικείμενα με θύρα ταχυφόρτισης USB QC 2.0. Το μεγάλο επίπεδο πάτωμα και ο αναδιπλούμενος γάντζος χειραποσκευών διευκολύνουν την καθημερινότητα του αναβάτη για την εύκολη μεταφορά αντικειμένων.

Το ύψος της άνετης διπλής σέλας είναι στα 765mm από το έδαφος εξασφαλίζοντας ότι τα πόδια του οδηγού πατάνε άνετα κάτω παράλληλα το χαμηλό κέντρο βάρους, το κοντό μεταξόνιο και οι τροχοί 12 ιντσών κάνουν το FNX 125 ευέλικτο και εύκολο.

Το σύστημα A.L.E.H. (στήριξης του συγκροτήματος κινητήρα – μετάδοσης) της SYM αποσβένει το φαινόμενο της ανύψωσης του κινητήρα των scooters στην επιτάχυνση προσφέροντας σταθερότητα και καλύτερες επιδόσεις, ενώ παράλληλα αυξάνει τη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες . Τα δύο δισκόφρενα 226mm εμπρός και 220mm πίσω σε συνδυασμό με το σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο