EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηλεκτροκίνηση, με μία κίνηση!

ilektrokinisi-me-mia-kinisi-629961

To leasing είναι ο πιο οικονομικός τρόπος να αποκτήσεις το νέο σου ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Με την κλιματική αλλαγή να αποτελεί πλέον τη νέα πραγματικότητα, καλούμαστε όλοι να υιοθετήσουμε πρακτικές που θα προστατεύσουν το περιβάλλον. Η ανάγκη για ουσιαστική αλλαγή, ξεκινάει από εμάς τους ίδιους, τον τρόπο που ζούμε, καταναλώνουμε και μετακινούμαστε. Επομένως, όσο πιο περιβαλλοντικά συμβατές είναι οι επιλογές μας, ιδίως στο κομμάτι της μετακίνησης, τόσο περισσότερο συνεισφέρουμε για μια επικείμενη αλλαγή και ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Η ηλεκτροκίνηση είναι η λύση, για σένα που αναζητάς ένα όχημα φιλικότερο προς το περιβάλλον, που δεν επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με βλαβερούς ρύπους αλλά ούτε και την τσέπη σου, με το υπέρογκο κόστος των καυσίμων.

Πέρα από τα οφέλη στο περιβάλλον, γιατί να στραφείς στην ηλεκτροκίνηση; Γιατί τα ηλεκτροκίνητα οχήματα είναι το μέλλον της μετακίνησης συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία και εξοικονόμηση χρημάτων, λόγω του μειωμένου κόστους συντήρησης, καυσίμων και των φορολογικών ελαφρύνσεων. Ιδιαίτερα για τους οδηγούς που κινούνται καθημερινά στον αστικό ιστό, η λύση του ηλεκτροκίνητου είναι σωτήρια, επιτρέποντας τους να κινούνται εντός Δακτυλίου κάθε μέρα του χρόνου.

Πώς διαφέρει ένα ηλεκτρικό σε σχέση με ένα συμβατικό αυτοκίνητο; Αρχικά, υπάρχουν δύο κατηγορίες ηλεκτροκίνητων: τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα, που κινούνται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, αλλά και τα plug-in υβριδικά που διαθέτουν ηλεκτροκινητήρα και κινητήρα βενζίνης. Και στις δύο περιπτώσεις, η φόρτιση της μπαταρίας του αυτοκινήτου πραγματοποιείται μέσω οικιακών φορτιστών ή σε σταθμούς εναλλασσόμενου και συνεχούς ρεύματος. Το δίκτυο φόρτισης στην Ελλάδα επεκτείνεται σε διάφορα σημεία, όπως σπίτια, καταστήματα, σταθμούς ανεφοδιασμού και αυτοκινητοδρόμους και εξασφαλίζει αυτονομία σε κοντινές ή πιο μακρινές αποστάσεις, ενθαρρύνοντας ολοένα και περισσότερους οδηγούς να στραφούν στην ηλεκτροκίνηση.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προσφέρουν τη μοναδική εμπειρία ενός τεχνολογικά εξελιγμένου οχήματος για άνετη, οικονομική και οικολογική οδήγηση. Τώρα μπορείς να απολαύσεις κάθε σου διαδρομή με την ευκολία που χαρίζει το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, τη δυνατότητα οδήγησης σχεδόν αποκλειστικά με τη χρήση ενός πεντάλ, το σύστημα ανάκτησης ενέργειας και την αθόρυβη λειτουργία που αποτρέπει την ηχορύπανση.

Και αν, το κόστος αγοράς ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου είναι αυτό που σε κρατάει από το να βάλεις την ηλεκτροκίνηση στη ζωή σου, η Autohellas Hertz έχει τη λύση και σε βοηθά να κάνεις την αλλαγή πιο εύκολη από ποτέ. Το Leasing είναι από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να απολαύσεις τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης. Η αγορά ενός μεταχειρισμένου ηλεκτροκίνητου θα σου στερήσει τη χαρά να οδηγείς ένα όχημα τελευταίας τεχνολογίας ενώ, η αγορά ενός νέου ηλεκτρικού οχήματος αποτελεί μια αρκετά κοστοβόρα επένδυση. Επιλέγοντας ένα πρόγραμμα μακροχρόνιας μίσθωσης ηλεκτρικού αυτοκινήτου με την Autohellas Hertz, απολαμβάνεις τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, έχοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα χέρια σου.

Οι χρήστες ηλεκτροκίνητων και υβριδικών plug-in εταιρικών οχημάτων leasing απολαμβάνουν μηδενική φορολογική επιβάρυνση σε οχήματα αξίας (Λ.Τ.Π.Φ) έως 40.000 ευρώ, στο φορολογητέο τους εισόδημα, κάτι που δεν ισχύει για τη χρήση συμβατικών αυτοκινήτων leasing. Παράλληλα, απαλλάσσονται από τους φόρους φόρτισης του οχήματός τους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας τους, αφού θεωρείται έξοδο μετακίνησης.

Η Autohellas Hertz κάνει την ηλεκτροκίνηση προσβάσιμη σε όλους, μέσα από ευέλικτα πακέτα μακροπρόθεσμης μίσθωσης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, είτε πρόκειται για εταιρικό είτε όχημα ιδιωτικής χρήσης. Επίλεξε το ηλεκτροκίνητο όχημα που σου ταιριάζει ή επισκέψου ένα κατάστημα της Autohellas Hertz και αφέσου στα έμπειρα χέρια των εξειδικευμένων συμβούλων για να σου προτείνουν το κατάλληλο όχημα για βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη μίσθωση, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Το μέλλον της μετακίνησης βρίσκεται στον ηλεκτρισμό και, με τη βοήθεια της Autohellas Hertz, σύντομα θα βρίσκεται και στα χέρια σου.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο